mangroove Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Pentru orice intrebare si nelamurire imi lasati mesaj. Basul are mici si discrete urme de uzura ( niste zgarieturi pe finish pe spate) iar la 3 dintre potentiometre au schimbate knoburile cu unele care nu sunt originale ale lui din cauza ca nu am avut timp sa caut si sa pun originalele. Basul este Activ , are 5 potentiometre, adica Volum , Ton, comutator Doze , Bass , Inalte si Medii. Nu a fost umblat in el decat la schimbarea bateriei. Cer pe el 900 RON usor negociabil sau la schimb cu altceva. Accept la schimb procesoare ptr bass, eventual hard case-uri. Daca este nevoie pot pune eu o diferenta daca ce se ofera la schimb este mai de valoare decat chitara bass in sine. Dar de preferinta as vrea sa raman si eu cu ceva bani de pe Ibanez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangroove Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 am scazut pretul la bass pana la 600 ron,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangroove Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 se poate inchide, multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts