Cursedone Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ok nu e de fapt o intrebare da va rog faceti si voi ceva(pe o acustica): luati o rigla,si masurati distanta dinte grif si corzi la tasta 12.va cer asta ca am impresia ca la mine distanta respectiva e imensa-1 cm ca sa fiu mai exact.am fost la muzica si am vazut acolo ibanez gt-0( ) la care distanta dintre grif si corzi e extrem de mica-nici 2 mm cred ca nu sunt. ma rog daca aveti rabdarea si nervii sa imi explicati,va rog sa o faceti a zis cineva ca daca pui corzi de otel la o clasica se poate indoi grifu.considerand ca am luat-o cu 50 de ron de la un mos care habar nu avea de ea si avea corzi de otel(=>inclinatia grifului meu),trebuie neaparat sa iau una noua?nu se poate repara de nici o culoare?
Soulmaster Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 (edited) La acustica e ceva mai mare distanta... dar 1 cm e deja mult prea mult. Edited September 26, 2006 by Soulmaster
Cursedone Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 La acustica e ceva mai mare distanta... dar 1 cm e deja mult prea mult. thanks!am inceput sa iau taburile din guitar pro si sa le modific astfel incat sa nu mai o frec pana pe la tasta 15,ci chiar la 5 sau 0(i'm such a nerd =) ) daca vreti poza luati de-aici http://i99.photobucket.com/albums/l318/cur...07/PICT0158.jpg
Guest h00k Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ai clasica sau western? 1 cm mi se pare rezonabil pt o clasica care avea corzi de nylon inainte daca e clasica nu e din aia cu thruss rod? ca parca vazusem undeva asa ceva.
Cursedone Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 pai tocmai.avuse corzi de otel inainte nu nylon si e clasica(nu te-ai uitat pe poza ntz ntz ntz)
Guest Seraph Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 ii pui corzi de nylon (daca nu sunt deja) si 'gata fata'
Guest Johnny I Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 aia arata a western pt ochiul meu... deci io zic sa lasi corzi de otzel.
vektor Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Nu enici clasica nici western, e un ORFEU, o chitara nu foarte buna, dar care suna bine daca e bine ingrijita. Am vazut multe care s'au deformat dupa ce au primit corzi de metal. Deci, nylon ... dar cred ca e prea tarziu ...
Cursedone Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 si chiar de nici o culoare nu se poate repara?
Guest GuittaraNovice Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Westernul meu Hora are la tasta 12 , 9, 7, 5 si 3 urmatoarele distante: 5mm,usor sub 5mm, 4.5mm, 4mm, respectiv 3mm. Credeti ca distantele sunt ok?
Recommended Posts