Guest brutaldeath8 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Salut ! Am facut un mic cover la aceasta piesa Ce parere aveti? https://soundcloud.com/richard-andrei/cannibal-co M-am cam pierdut prin 'rapp-ul' lui Barnes ) Am uitat complet de acel mic scream in timp ce inregistram deci nu mi-a prea iesit
Adi M Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ce-i interesant e că e în stilul lui Barnes. Acuma, după gust, fiecare apreciază asta ca bun sau rău. Eu, personal, îl prefer pe Fisher, deoarece consider că are dicție mai bună și, datorită faptului că nu cîntă atît de gros, se mai înțelege ce zice. În ce privește abordarea ta, jos pălăria, îmi place! Dacă vrei și ți s-ar părea și ție interesant, poți încerca din nou, ceva mai "deschis", gen Schuldiner sau Fisher. Felicitări din partea mea!
Guest brutaldeath8 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ti-e rau ? vomiti ? Prima data cand am incercat sa fac growluri de genul adica acum cateva luni mi se facea rau intradevar Dar dupa ce m-am obisnuit nu mai aveam probleme, oricum inca mai exersez tehnica Ce-i interesant e că e în stilul lui Barnes. Acuma, după gust, fiecare apreciază asta ca bun sau rău. Eu, personal, îl prefer pe Fisher, deoarece consider că are dicție mai bună și, datorită faptului că nu cîntă atît de gros, se mai înțelege ce zice. În ce privește abordarea ta, jos pălăria, îmi place! Dacă vrei și ți s-ar părea și ție interesant, poți încerca din nou, ceva mai "deschis", gen Schuldiner sau Fisher. Felicitări din partea mea! Mersi mult! O sa fac cover la niste Six Feet Under, pentru ca ei suna mai deschis si mai 'groove'
Recommended Posts