fore Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 cum spune si titlul schimb amp-ul behringer gm108 de 15w(o sa pun si poze daca e neaparat nevoie,e in mint condition) cu un amp de 5w pe lampi. pretul la care il estimez eu ca vaoreaza e undeva la 250 de lei.(NU ma intereseaza vanzare,doar schimb) http://www.esound.ro...-15W,p-731.html aici e un link cu amplificatorul nou. Schimbul vreau sa se faca personal,ca persoana respectiva sa-l poata vedea inainte,sa nu existe discutii.Eu pot fi gasit in Cluj-Napoca,si pot fi contactat prin mesaj privat.(cu toate ca sunt nou,o sa intru si o sa verific )
Msilviu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Schimbi cu un stagg 15 ga dr (digital reverb)+ o diferenta mica Edited February 18, 2013 by Msilviu
fore Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Sunt deschis si la orice alte amp-uri MICI,de 5 w,pe tranzistori.
fore Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Am nevoie de ORICE amp MIC(5w e perfect!) ,cat mai repede posibil.Multumesc.
fore Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Tinand contca au trecut o gramada de luni de la anuntul initial,iasa de la vanzare.
Recommended Posts