Andrei Urucu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Asa cum spune si titlul, vând chitara bass ibanez sr 300. Basul are acum GHS boomers flea signature in caz ca nu va placeau neoanele! Tastiera - Palisandru Scala - 34 in Cordar - B120 Culoare Hardware - Crom negru Nr Corzi - 4 Nr Freturi - 24 Chei - Capsulate Lemn grif - Artar/Palisandru (5 piese) Configuratie Doze H-H Lemn Corp - Agathis Imbinare grif - Bolt on Doza neck - CAP EXF-N2 Doza bridge - CAP EXF-N2 Tipul constructiei - Solidbody Electronica - Activa 3 benzi Pentru orice intrebare si nelamurire imi lasati mesaj. Basul are mici si discrete urme de uzura ( niste zgarieturi pe finish pe spate care nici nu se observa daca nu te uiti atent ) Pretul este unul unic la doar 850 ron nenegociabil, aproape la jumatate de pretul original. Motivul pentru care il vand il reprezinta aparitia anumitor probleme ce necesita o suma de bani, nu pentru ca nu-mi place, el este un bas extrem de bun la banii lui, mai ales la acest pret. Edited January 24, 2013 by Andrei Urucu
kiu Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 am avut acelasi bass si pot confirma spusele lui Andrei. Cu adevarat este un bass foarte bun la acest pret. Plus ca este unul dintre cele mai comode instrumente pe care am cantat pana acum. Spor la vanzare
Andrei Urucu Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 (edited) Merci Kiu, sa fie Edited January 27, 2013 by Andrei Urucu
Guest CippZB Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) UP! Persoana de incredere! Bassul e exceptional! Spor la vanzare Edited January 29, 2013 by CippZB
Andrei Urucu Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 850 ron sau dau la schimb si in caz de e nevoie ofer o diferenta de pana la 1000 ron pentru un bass bun.
Recommended Posts