Spike Lamaia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Vand K Custom Special Dry Ride de 21" conditie perfecta, la pretul de 1000 Ron. http://www.thomann.de/ro/zildjian_kcustom_regular_21_special_dry_ride.htm
dare Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Schimb cu Istanbul Mehmet Radiant Murathan de 20'' + diferenta ? Poze aici: http://forums.rgc.ro/topic/72067-ride-istanbul-mehmet-murathan-radiant-20/ Sound sample aici:
Spike Lamaia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Voiam sa intreb cat de wet e sunetul. Adica nu vreau ceva prea rezonant. As fi tentat sa schimb da.
crysy Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Salut, un SABIAN STAGE RAID 21'' - AAX in cd-tii f.bune sunet cald,+dif. din partea mea! e-mail cristiantudor72@yahoo.com sau 0740.773.701. RESPECT!
stefandaniel Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 salut, schimbi cu un Zildjian A medium ride 20 inch, sau un crash Zildjian A custom fast crash de 14 inch, amandoua in stare perfecta? Ofer si ceva diferenta la nevoie. 0760912697
dare Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Voiam sa intreb cat de wet e sunetul. Adica nu vreau ceva prea rezonant. As fi tentat sa schimb da. Cred ca mai am ceva inregistrari mai mult sau mai putin ratate pe acasa. O sa le tai pe cele care evidentiaza ride-ul si ti le pun pe privat. Ca descriere, pot sa iti spun ca nu e deloc washy, doar daca a batut pe margine eventual. E destul de heavy, pingy, si taie ft misto prin restul instrumentelor. Bell-ul e mare si suna ft fain. Vbim pe privat mai multe A, si daca nu ma insel Razvan de la Luna Amara foloseste ceva ft similar pe ultimul album - pietre in alb. Pe site-ul oficial luna amara am impresia ca isi prezinta setupul undeva, din pacate nu pot sa dau link acum. Pupe de la vita de vie a trecut si el pe istanbul daca nu ma insel, da nu stiu exact ce modele foloseste.
Andu T Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Salutare. Te-ar interesa un schimb cu un ride Istanbul Agop Turk 22”? Mersi.
Recommended Posts