Guest c.catalinsim Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Cautam vocal, preferabil cu voce dubla dar daca stie urla e foarte bun. Influente : A day to remember, i see stars, the browning, bring me the horizon, underoath, parkway drive, as i lay dying, asking alexandria
Guest c.catalinsim Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 https://soundcloud.com/volt3/shogun un fel de exemplu, e destul de prost. doar o mostra.
Cognek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Daca te apuci de cantat country-rock (sa canti si vocal si la vioara... la chitara ma bag eu)... iti mai pui o palarie stetson, te urci pe o iapa si strigi Yeehaw purtand blugi vechi tanned sau blue cu un tricou mulat sa se vada sutienu ca lumea, ceva botinci din piele evident si daca ai si accent de south am sa te iau de sotie... vedem noi cum o dregem. Acum lasand gluma la oparte, e cam praf prezentarea care ai facut-o (nu ca idee muzicala ca n-am idee ce si cum ar trebui sa sune genu vostru ci ca si cuvinte)... e destul de prost dar doar o mostra... pai si orignalu sa inteleg ca o sa fie total diferit... atunci la ce mai trebuie mostra?... Ca si cum, nu asa cantam noi hehe... Munca si suflet mult sunt niste lucruri imperios necesare, si nimeni nu poa sa zica ca domne incerc din greu dar nu mere... Daca esti pe felie si e ceea ce vrei cu adevarat vei reusi... depinde cat dureaza pana ajungi acolo dar ideea e simpla ... munca multa si suflet... de 2 ori mai mult... Pe langa asta va urez mult noroc si nu uita de palarie... Amen!
Guest c.catalinsim Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) iapa am si toate restu numa nu stiu sa bag la viori. acum la post era singura chestie care o aveam inregistrata, voiam doar sa evidentiez simbioza intre chitara si electronic/dnb/dubstep . genul abordat o sa fie ceva de genu : Edited January 16, 2013 by c.catalinsim
Guest serby Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) Tu ce rol ai in formatie? Edited January 23, 2013 by serby
Guest c.catalinsim Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Tu ce rol ai in formatie? chitarist, mixaj , programare.
kennyster Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 ba eu nu prea am experienta,dar pot sa urlu,in sensul bun,sunt din Bucuresti,asta ar cam fi o problema nu? )
Guest c.catalinsim Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Da:)) daca erai in cluj, era o treaba.
Guest serby Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Cam offtopic: Ai putea pune o inregistrare/mix asa de curiozitate sa vad si eu cum sunati (chiar si fara voce). Desi nu sunt fan al genului am dat de ceva chesti originale care suna foarte bine. Ce zici de trupa Awolnation (mai ales de cantecele lor care se apropie de stilul abordat de voi)?
Elgar Trendthor Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Salut! Question: Doar in directia asta vrei sa mergi?
Guest c.catalinsim Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Salut! Question: Doar in directia asta vrei sa mergi? Salve! Cam asta e directia tuturor din trupa: dubcore, metalcore combinat cu house , electro dubstep.
Recommended Posts