Toader Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Vand griful meu vechi. Iau unul de artar in loc Pastrez cheile si ghidajele pentru corzi A stat pe o chitara luata din senia in toamna lui 2005 si a fost cantat destul. A mai luat o tranta doua dar ce sa-i faci eram si eu mai tanar si mai neatent. Pragusul l-am schimbat acum un an si ceva cu unul de grafit Nu l-am lipit definitiv stiind ca e posibil sa nu sune perfect. Coarda sol are un pic de buzz daca folosesc corzi lite dar cam aici se opreste bazaiala. Drept de la tasta 1 la 22 nu exista fret buzz, decat probleme legate de pragus. La truss rod nu am umblat nu stiu ce face. Are 55 de mm si ceva la baza Si poze.. Sa zic.. 50 de lei?
stratosaurus Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Vand griful meu vechi. Iau unul de artar in loc Pastrez cheile si ghidajele pentru corzi A stat pe o chitara luata din senia in toamna lui 2005 si a fost cantat destul. A mai luat o tranta doua dar ce sa-i faci eram si eu mai tanar si mai neatent. Pragusul l-am schimbat acum un an si ceva cu unul de grafit Nu l-am lipit definitiv stiind ca e posibil sa nu sune perfect. Coarda sol are un pic de buzz daca folosesc corzi lite dar cam aici se opreste bazaiala. Drept de la tasta 1 la 22 nu exista fret buzz, decat probleme legate de pragus. La truss rod nu am umblat nu stiu ce face. Are 55 de mm si ceva la baza Si poze.. Sa zic.. 50 de lei? Ai PM
GuitarSilviu Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Rosewood e polisandru ori a mancat trandafiru steroizi ? 2
cookieznvodka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) e palisandru. Edited January 13, 2013 by cookieznvodka
Recommended Posts