vladimir-godmode Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 era ceva topic mai demult cu o firma din timisoara care producea/vindea astfel de bureti si nu ma gasesc topicul nicicum daca mai stie cineva cum se numea firma si un numar de telefon sau link la acel topic. multumesc frumos
Guest _Theo_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 presupun ca la asta te refereai? Uite, iti pot da aici lista de preturi ce o practica chiar cei de la Spumotim, deoarece am oferta lor de preturi caci tocmai am cumparat de la ei cateva placi profilate de burete pentru scopuri similare cu interesul tau. Deci o placa = 2/1 metri Neignifugat = material care adre mai usor Ignifugat = material tratat pentru a rezista la flacara deschisa. Partea profilata = partea din care este decupat modelul de "cofrag" Preturile sunt in euro si nu includ TVA Deci : placa de 1.5 cm din care profil 1 cm = neingigucat pretz 2.15 eu/buc - ignifugat pretz 2.73 eu/buc placa de 2 cm din care profil 1 cm = neingigucat pretz 3.25 eu/buc - ignifugat pretz 4.09 eu/buc placa de 3 cm din care profil 1 cm = neingigucat pretz 5.28 eu/buc - ignifugat pretz 6.74 eu/buc placa de 3 cm din care profil 2 cm = neingigucat pretz 5.15 eu/buc - ignifugat pretz 6.17 eu/buc placa de 4 cm din care profil 2 cm = neingigucat pretz 6.42 eu/buc - ignifugat pretz 8.41 eu/buc placa de 5 cm din care profil 3 cm = neingigucat pretz 7.59 eu/buc - ignifugat pretz 9.44 eu/buc placa de 6 cm din care profil 3 cm = neingigucat pretz 9.61 eu/buc - ignifugat pretz 12.07 eu/buc placa de 6 cm din care profil 4 cm = neingigucat pretz 8.58 eu/buc - ignifugat pretz 10.75 eu/buc placa de 7 cm din care profil 4 cm = neingigucat pretz 10.62 eu/buc - ignifugat pretz 13.37 eu/buc Sper sincer sa te ajute la ceva ceea ce am sris eu aici. Preturile astea sunt valabile in cazul in care livrarea se face de la Spumotim, adica din Timisoara. Mult succes!!!! PS. Nu era nici o reclama la Spumotim, din contra ii dispretuiesc pt preturile pe care le practica....
virgil Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 era ceva topic mai demult cu o firma din timisoara care producea/vindea astfel de bureti si nu ma gasesc topicul nicicum daca mai stie cineva cum se numea firma si un numar de telefon sau link la acel topic. multumesc frumos incearca la:SPUMOTIN TIMISOARA 0256-222091 sau POLIFLEX SIBIU 0269-207800 0269-207818
EADGBE Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Era unu la noi in ieshi care aducea burete din asta in triunghiuri...de la moldoveni parca sau dracu stie...voia sa-si tapeteze camera cu din-ala....
Recommended Posts