TheZKD Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Cum spune titlul vand un Marshall Class 5 MK1. Full tube 2 ECC83 si un EL84 in finala . ATENTIE!!! : Multi se lasa pacaliti de cei 5 watt-i Class A , Este un mic monstru Este LOUD ! bun pentru gig-uri mai mici , studio , sau gig-uri mai mari cu microfon . Ii ok in apartament daca lasi aproape la minim volumul si folosesti pedale volumul al chitara etc. Ia bine pedale . Singurul demo care ii aproape de realitate : http://proguitarshop.com/marshall-class-5-combo-amp.html Este un baby plexi care merita toti banii . Suna si mai superb intr-un 4x12 ca lumea . PS: este un mk 1 , adica closed back ( suna mai bine le-am avut pe ambele ) . Unii se plangeau ca la mark 1 exista un ''rattle issue'' , adica era atat de puternic ampul incat zbarnaia sasiul . Eu nu am avut aceasta problema dar am pus pe panoul de pe spate burete auto-adeziv just in case ) . Lampile sunt schimbate cu lampi Marshall de acelasi fel ca originalele , trimise din Anglia ( care defapt sunt fabricate de JJ unele au si sticker JJ pe ele ) . 1500 RON fara negocieri . Contact pe PM , sa nu umplem topicul cu discutii inutile . Poze la cerere . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 My cat approves of this amp . Mai bune poze celor serios interesati . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Sunt deschis la variante de schimb de la useri seriosi cu scule profi fara chinezarii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 In cazul in care se vinde doar difuzorul din acest combo , nu o sa mai fie de vanzare . Dif.-ul si pretul aici : http://forums.rgc.ro/topic/80420-dif-celestion-marshall-g10f-15-10-inch-15-watt/page__fromsearch__1 Deoarece difuzorul a fost vandut , comboul primeste un super difuzor nou . Nu stiu ce a fost in capul meu ca am vrut sa il vand dar ma bucur ca nu am facut acest lucru . Se poate inchide , multumesc RGC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts