gagai Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Nume: Cablu Bespeco Pret:90 lei De la cine: Allegro Music Caracteristici: Cablu de 3m jack-jack mono pentru chitara Cum suna? : Suna bine, nu e mare diferenta intre el si un Cordial mai ieftin. Parti bune/Parti rele: Din pacate nu pot sa spun lucruri bune, cablul s-a stricat 1 data si a fost inlocuit, s-a stricat si a doua oara si a fost inlocuita o mufa, si in seara asta s-a intamplat a 3a oara, deci pot spune ca e cel mai prost cablu care l-am avut, si am avut 2 dupa cum am spus mai sus la fel de proaste, se strica imediat, mor brusc, eu nu m-am mai auzit in mijlocul melodiei.Poate am fost eu ghinionist dar am cabluri cordial si neutrik de ani de zile si nu am probleme, astea una doua se strica. Impresie generala: Pret prea mare, fiabilitate 0, nota 2/10
Razvan S. Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ciudat, am avut destule bespeco si n-am avut probleme. Dimpotriva, mi se pareau mufele in L foarte bune...weird.
gagai Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 ti-am zis eu din 2 cabluri nici unul bun, macar de le foloseam mult, eu acasa repet cu guitar rig si la studio il mai luam sau atunci cand, cant live si asta se intampla destul de rar, a fost folosit cred ca de maxim 10 ori. dupa constructie aratau bine, gold plated, robuste, dar cand colo..
Recommended Posts