Guest raphodizor Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Trupa la inceput de drum !! Vrem sa incepem cu compozitiile proprii si mai avem nevoie de un membru , membru care sacante la Bass !! Inca nu avem stabilit un stil anume.... Insa putem rezolva asta pe parcurs. Tot ce avemacum nevoie este d un om care "stie sa tina bass-u in mana" !! Conditii : -sa aiba o varsta de 15,16,17 ani -sa aiba instrument -sa fie deschis financiar pentru plata repetitiilor ( desigur banii ii impartim si fiecare isi plateste partea ) -si sa fie d treaba Persoana de contact : Stefan-0769202928 http://www.facebook.com/stefanblackmore16 Scuzati literele lipsa din cuvinte si lipsa spatiului dintre cuvinte .... Am tastatura BULITA !!
alexander33 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 baieti eu am 20 de ani. daca nu va deranjeaza asta am putea incerca o repetitie. cateva detalii legate de genul de muzica pe care doriti sa il abordati. Sarbatori Fericite Un link atasat cu un demo facut de mine.
Guest raphodizor Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Am gast intre timp... SE POATE INCHIDE ! Multumesc RGC
Recommended Posts