www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrari Audio Profesionale In Orice Locatie


Guest Stefan Benedict
 Share

Recommended Posts

Guest Stefan Benedict

Salut,

 

Ca instrumentist, m-am lovit de multe ori de nevoia de a avea o inregistrare audio de calitate pentru a o folosi la promovarea trupei, (pe CD-uri, pe Youtube, etc), insa problemele legate de indeplinirea acestui obiectiv apareau neintarziat... Aspectul fianciar era intotdeauna pe primul loc intrucat inregistrarile de calitate costa foarte scump si pe langa asta necesita si o sumedenie de echipamente si pregatiri. In general este nevoie de cel putin cateva ore pentru a aduce instrumentele la studio sau la locatia unde trebuie sa aiba loc inregistrarea, apoi setup-ul si amplasarea echipamentelor, cablarea acestora, probele de sunet, si cate si mai cate. Iar dupa toate aceste pregatiri, prestatia artistica trebuie sa fie bineinteles una foarte buna, intrucat aceasta reprezinta principalul motiv pentru care tot acest efortul este depus.

 

Suna destul de complicat, nu?

 

Insa nu este obligatoriu ca o inregistrarea audio foarte buna sa fie atat de dificila pentru artist. Cum spuneam mai devreme, singura preocupare a acestuia trebuie sa fie prestatia artistica.

Cu ajutorul unui mixer - studio digital portabil, a unor microfoane de calitate si a unor notiuni tehnice foarte bune, va pot oferi o solutie simpla pentru a avea o inregistrare audio exceptionala ce poate fi realizata in orice locatie, fara a face rabat la calitate.

 

Mai jos aveti cateva exemple de inregistrari live relevante pentru calitatea sunetului pe care il puteti obtine alegand solutia propusa de mine.

 

Exemplu audio/video inregistrat live.

 

 

Exemplu audio inregistrat live.

music.gif Demo.mp3 1.57MB 0 downloads

 

Pentru inregistrari in Bucuresti preturile sunt urmatoarele:

- 80RON / Ora inregistrata pentru inregistari (solisti sau trupe) efectuate la sali de repetitii

 

- 80 RON / Ora inregistrata pentru inregistari in cadrul unor recitaluri de intrumente acustice (ex: reciutaluri de chitara acustica, vioara, pian, voce, etc) Aceasta solutie este perfecta pentru studenti la conservator spre exemplu, care doresc sa isi documenteze recitalurile sau vor pur si simplu sa isi analizeze interpretarea.

 

- 130 RON / Ora inregistrata pentru inregistrari efectuate in cadrul spectacolelor live (Inregistrarea unei trupe care are in componenta inclusiv tobe)

 

Pretul include totul de la deplasare, pana la mixaj, editarea si inscriprionarea pe suport CD sau trimiterea mixajelor finale in format MP3 sau WAV pe e-mail.

 

Pentru inregistrari in afara Bucurestiului va rog sa ma contactati pentru o oferta de pret individuala.

 

Pentru mai multe informatii si programari sunati la

0721.216.845 - Stefan

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.