miki Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 situatie penibila:la o cantare am fost "prins"de un pustan cand schimbam bateriile din VG Fender,cu un aer de profesionist,atotstiuitor in domeniu,cu o fata de nedescris spune"ce chitara de jucarie mai e si asta de merge cu baterii,am eu un Behringer,ala da chitara,bagi cablul si merge,culoarea e la fel,dar totusi,chitara cu baterii???mi sa oprit inima pentru o secunda,da am vazut LUMINA,daca ma intalneam mai devreme cu profetul chitariilor nu mai strangeam o mica avere timp de 6 lunii pentru chitara visurilor mele...... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Stii cum se zice... Inainte de apocalipsa,apar tot felul de profeti dinastia falsi, care vor sa te abata de la cale Dat fiind ca basmul fantezist 21 iarna se apropie,adeptul,liderul de cult behringerescian si-a facut aparitia Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 se spune ca Dumnezeu ii iubeste mult pe prosti, altfel n-ar fi asa de multi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts