TheZKD Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) Pentru scurt timp , pana nu ma razgandesc... Un GCB-95 in stare ca nou , cu folia pe talpa , nici o zgarietaura , nici o firmitura pe partea superioara . A fost un GCB-95 care a devenit defapt un un GCB-95F adica Dunlop CryBaby Classic , deoarece mi-a trimis un prieten din anglia un inductor Fasel . Classic costa la guitarshop 575 de ron . Un gcb-95 normal 415 , inductorul Fasel costa 120 de ron pe thomann deci ar fi 535 . Pedala nu are nici o zgarietura , nici un defect deci pretul este de 400 . Vine in cutia originala , P.S : actiunea pedalei a fost modificata umpic sa fie mai mult frecventele joase , pot sa o schimb la modul original dar asa ii mai "smooth" , mi se parea umpic exagerat cand pedala era apasata de tot in jos . Contact pe PM , atasez poze in curand ( si cu interior ) . Prefer sa o vand in Iasi , o trimit si prin tara la nevoie . Nu cred ca oferta va fi valabila mult timp Edited December 11, 2012 by TheZKD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 (edited) Nu is poze de cea mai buna calitate , dar nu am decat telefon la mine . VANDUT ! se poate inchide , mersi rgc Edited December 11, 2012 by TheZKD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts