Xtazy Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) Salut! Ofer lectii de chitara, acustica sau electrica, pentru incepatori si nivel intermediar in BUCURESTI. Cursurile cuprind atat tehnica (slide, bend, vibrato, legato, fingerpicking, hybrid picking, tapping, string skipping, strumming etc.), cat si teorie (armonie, intervale, arpegii, game, moduri, notiuni ritmice). Mentionez faptul ca lectiile sunt structurate diferit in functie de necesitatile si scopurile fiecarui elev in parte. Genul principal abordat este rock/blues-rock, urmat de folk, pop-rock, rock instrumental, hard rock si altele, depinzand de dorinta elevului. De asemenea, ofer consultanta in live sound (detinator al certificatului SAE in Live Sound Engineering) si sound de studio. Cursurile sunt individuale. Pret: 50 RON (la sediul elevului), 40 RON (la sediul meu – In Berceni, pe Bd. Al. Obregia) Un video: -> Pentru orice fel de intrebari, trimiteti-mi PM sau, pentru raspuns mai rapid: 0746.202.634 ! <- Despre mine: Contactul cu scena a inceput in anul 2009 si continua in prezent, ocup postul de lead guitar in trupa Magnum Opus (ce a participat la numeroase festivaluri/concursuri nationale si international si am impartit scena cu nume importante precum Vita de Vie, Timpuri Noi, Metrock, Florin Chilian, Les Elephants Bizzares), am studiat chitara cu Adi Manolovici si am obitnut locul al 2-lea in cadrul concursului Nationala de Rock, ulterior am castigat o bursa ce consta in cursuri de chitara cu Corrado Sgandurra, detin certificatul SAE in Live Sound Engineering si am cunostinte medii de productie muzicala. In prezent sunt student la Conservatorul din Bucuresti, sectia compozitie jazz-muzica usoara. Edited November 17, 2013 by Xtazy
catalin41 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Salut, Spune-mi te rog cat dureaza lectia, pentru cei 50 lei, la sediul elevului. Multmesc
AkisTosa Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Fiind un incepator cu 0 ore de studiu la vreun instrument muzical,te intreb daca as putea sa cant direct pe chitara electrica.Stima Si inca ceva,orele de studiu le putem aranja dupa timpul meu liber, sau este un program bine stabilit?
Xtazy Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 UPDATE: Pretul unei sedinte este de 60 RON, iar cursurile se vor tine numai la sediul meu. Multumesc!
Xtazy Posted March 23, 2023 Author Posted March 23, 2023 Salutare! Am reluat cursurile! Pentru detalii: 0746.202.634
Recommended Posts