Sympthom Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Samsung Galaxy Ace ! A fost cumparat acum cateva luni , este un telefon foarte bun , se misca foarte repede ! Aplicatii nu prea au fost instalate pe el deci inca merge ca si cum ar fi nou ! Inca ii in garantie ! BONUS ! : o carcasa alba si inca o carcasa din silicon Pret magazin ( doar ca nu este alb ci negru ) Pretul cu care il vand eu : 500 RON usor negociabil ! Contact : PM pe forum / skype : zsympthom / messenger : zsmiley7 ! De preferabil PM pe forum pentru ca sunt mai activ pe forum decat pe celelalte ! Daca vreti pot face si poze ! Merge exceptional ! Edited November 21, 2012 by Sympthom
Sympthom Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Up !!! Negociabil ! Saptamana asta este 470 ron ! Luni pretul o sa revina !
Sympthom Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Deocamdata se retrage din vanzare... Sau schimb cu iphone4/4s + diferenta din partea mea..
Sympthom Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 In continuare schimb cu Iphone 4/4s cu diferenta din partea mea..
andrewS Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 iti dau un bc rich warlock daca esti cu deale chitarelor...
Sympthom Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Pai sunt cu chitarele ca dara' ii forum de chitaristi ) Pana la urma s-a vandut.. se poate inchide ! mersi rgc
Recommended Posts