Academia de Rock Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Academia Rock Camp - Ediţia a-XII-a Tabăra de chitară "Academia Rock Camp", Ediţia a-XII-a se organizează în perioada 7 - 13 ian. 2013 la Buşteni. Se asigură cazarea ( 6 nopti ) într-o vilă cochetă, masa ( 3 mese/zi ) şi 2 şedinte de chitară / zi cu Adi Manolovici. Vila (3 stele) a fost construită în 2006, are o arhitectură rustică-montană şi este dotată cu facilitaţi dintre cele mai moderne: mini bar, aparat de făcut cafea sau ceai, televizor cu telecomandă, televiziune prin cablu, uscator de păr, toalete cu cadă de baie, cabină de duş sau jacuzzi, acces internet WiFi gratuit în toate camerele. Sport: ping-pong (in sala), ski, sanius, etc. Excursie Cascada Urlatoare, foc de tabară, cartofi copţi, grătar, etc. Concert de final in Condor Bar ! Numărul de locuri este limitat ! Înscrieri până la data de 1 dec. 2012 Relatii si inscrieri la tel. 0766-MANOLO www.academiaderock.ro Imagini de la editiile precedente: Edited November 15, 2012 by Academia de Rock
Academia de Rock Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Cateva imagini din tabara: Urmatoarea tabara de chitara va fi in perioada 22 - 28 iulie 2012. Inscrierile se fac la tel. 0766-MANOLO pana pe 1 mai 2013.
Tragicus Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) Cat costa aceasta tabara? Edited January 15, 2013 by Tragicus
stephanutz Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 si eu as vrea sa stiu cat costa tabara ...
Tintin Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Daca e cineva interesat, ma gandesc ca pt aia au lasat posibilitate de contact, plus ca daca se punea un pret aici sigur iesea tiganie maxima pro si contra, in deja consacratul stil RGC.
Razvan S. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ar fi prea frumos sa fie adevarat .... Si eu sunt interesat sincer.... care parte din 0766-MANOLO, nu ati inteles?
Recommended Posts