florerusu Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Emerson Custom-Guitars ! Transparent Overdrive! Pret state 160$. Ca sa le pot aduce la pretul asta am nevoie de inca 4 doritori(sa fim 5 cu mine).Transportul va fii gratis pana in RO. Pedalele vor ajunge undeva inainte de Craciun datorita comenzilor mari pe care le au.Suna extraordinar! Lasa-ti mesaj daca sunteti interesti si hai sa ne organizam! Eu zic ca merita! http://www.youtube.com/watch?v=0oNBJafKPxc 1
zan Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Scuze daca ma bag unde nu-mi fierbe oala - faci comanda direct la producator si trebuie sa faci comanda mare? Am vazut ca is mega greu de gasit zilele astea. Oricum - ca un UP, really nice pedal! Spor!
florerusu Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Da,direct de la ei. Nu se gasesc in stock prin magazine pt ca abia ce a fost lansata iar tipu care le construieste are concediu pana in 3 dec.(ii naste sotia) Pedala chiar merita luata. Daca o sa apara in Europa peste 2-3 ani o sa fie @ 200 euro. 550 lei direct acasa! Hai inca 3 oameni!
Recommended Posts