crysy Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Dragi colegi,am urmatoarele produse pt . ce sunt interesati de schimburi si numai dupa cum urmeaza; -Fus Paiste 101 Trade Mark ,scris albastru in conditii extraordinare pt.perioada lui sunet fin si ascutit f. subtire, vanzare =350 lei -RAID Sabian AAX- Stage 21'' in conditii f. bune, doresc schimb cu RAID din gama ZILDJIAN serii profi ;expl. A Custom,K- platesc diferenta. -Stativ pt. tomuri Tama RoadPro model HTW 739 ,vanzare = 280 lei. -Atasament pt.tom single , vanzare = 90 lei -Tama mc66 Multi clamp, vanzare = 90 lei -Tama tija cinel, vanzare = 70 lei -Darbuka Meinl ,vanzare = 70 lei -Premier Tama ImperialStar,fete Remo;bataie+rezonanta,aproape nou ,am alt prem.,vanzare= 320 lei Pt. relatii de orice natura schimb sau achizitionare,va rog; TEL.0740.773.701 sau e-mail cristiantudor72@yahoo.com PS. sunt interesat de achizitionarea unui fus ZILDJIAN A Custom 14''. chiar si de un tom de 10'' gama Tama. MULTUMESC !
adrianwolf Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Tama RoadPro model HTW 739 ,vanzare = 280 lei. + Tama mc66 Multi clamp, vanzare = 90 lei OFER 300 LEI DACA E OK ,VREAU NISTE POZE CU ELE INAINTE SI BATEM PALMA !BAFTA !
crysy Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 S-au dat,; -atasament pt.tom single -Tama mc66 multi clamp -Tama tija cinel, Celelalte au ramas pe stoc, Sunt promise pana Vineri a.c.urmatorele; -stativ pt.tomuri Tama, -premier Tama, Daca, dupa aceasta zi, produsele mentionate nu se dau, revin la vanzare. Va multumesc !
crysy Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Stativul,Tama RoadPro-tomuri,s-a dat; au ramas; Darbuka- Meinl + noutate; Set tobe Tama ImperialStar negru compus din; -toba mare-22'' -toba mica(premier)-14'' -tomuri -12-13'' -cazan-16'' Stative; -cinel=2 buc. -premier -fus -pedala Toate gama Tama,in conditii exceptionale,ba chiar'' tunate'' usor.,aratan-d ca un SuperStar,stiu ca nu e frumos ce am facut dar mi-am spus sa le mai dau putina viata chiar si fete Remo la toate corpurile,le-am pus,incerc sa le acordez in masura in care voi reusi si iata un set de studiu sau chiar de evenimente. Cei ce sunt interesati, va rog numai pe e-mail. sau tel. NU,dau nimic separat. Va multumesc!
Recommended Posts