Paltiii. Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Salutare, as vrea sa-mi iau o chitara noua. In momentul de fata am un Epiphone Les Paul Standard. Nu pot sa ma hotarasc intre un LTD EC-1000 MGO si un Gibson Les Paul Studio 2012. As vrea niste pareri, de asemenea si alte sugestii de chitara pana in 1000-1100 de euro. Multumesc
Blackthorn Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ambele chitari sunt foarte ok, LTD are un ton mai modern, grif D shape subtire, 24 taste extra jumbo, corp mai subtire fara maple top, doze SD Alnico 2. Studio 2012 vine cu doze ceva mai hot, dar si splitabile, grif tip 60's, corp mahon si top maple si case. Mie imi place mult tonul de Gibson, suna ceva mai plin si parca are si ceva mai mult atac, dar daca ai ocazia ar fi o idee buna sa le incerci pe ambele.
Paltiii. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 LTD am incercat, dar cu EMG-uri. Si mie imi place mai mult tonul de Gibson, dar am auzit prin diverse locuri ca Studio n-ar fi asa bun, si ca LTD-ul ar fi o alegere mai buna. Mie personal imi place mai mult Gibson, dar vreau sa fiu informat bine inainte sa fac o alegere.
Blackthorn Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Am un prieten care a avut EC1000 si acum si-a luat un Studio si nu s-ar mai intoarce la LTD, dar tine foarte mult de gusturile fiecaruia.
Recommended Posts