Nucusor Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Salutare, Incerc sa pun bazele unui proiect krautrock\psihedelic 60's-70's\funky-groovy shit. 1. Eu sunt chitarist dar pot sa cant si la bas. 2. Se cauta de toate ). voce, bas, chitara, tobe, clape 3. Caut oameni iubitori de muzica,deschisi, care canta din pasiune si placere. ( si sa aprecieze\traiasca genurile de mai sus) 4. Orice varsta de preferat majori. Eu am 27. 5. Sa aibe scule. 6. Sa stie sa le foloseasca... binisor. ) Eu pun sala la dispozitie, cu tobe, PA, amp chitara si lumina calda. Restu aducetii voi. http://www.youtube.com/watch?v=YcHq1BdH_bE&feature=related contact aici, PM sau mail\mes wittmanss43@yahoo.com
Guest morrissey Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 salut, eu sunt chitarist + de vreo 2 ani ma joc mai electro, cu un midi controller. 32 ani, bucuresti. http://soundcloud.com/ilariean
Nucusor Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 salut, multumesc pt raspuns. Mie imi plac sunetele calde,grase, vintage, lampi etc. Suna interesant ce faci dar prea rece pt mine.
alinantemir Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Salut, tobosar interesat de proiect, am dat add pe mess alinantemir@yahoo.com.
sakavaka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Off doamne ce fain suna asta Pacat ca stau pe celalalt capat al lumii. 1
wildpicu Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 vb pe tel sau pe orice mail, daca crezi ca merita, am tot set`up`ul necesar, vin si cu basist de gen, sunt si conexiuni posibile daca va fi un produs bun,
Nucusor Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 (edited) se mai cauta bas, tobe, voce de dama. Iubitori de muzica... Edited May 7, 2013 by Nucusor
Nucusor Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 o voce in genul asta asa mai jazzy funky groovy . versurile nu sunt obligatorii. 1
Nucusor Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 up, voce de dama, vocalista, solista etc...
decebal popescu Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Suna foarte misto ca proiect. Ma bucur mereu cand vad oameni care vor sa faca lucruri aparte, rare. Mai ales ca vorbim de muzica, nu de urlete la 280 bpm. Iti urez mult succes. Edited August 8, 2013 by decebal popescu
Nucusor Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 UP trupa rezultata in urma anuntului se cheama Mice on the Run. Se cauta in continuare iubitori de muzica. percutie, orga, voci, suflatori. Sunt deschis la tot felul de variante. Noi suntem chitara, bas si tobe acum.
Cristanu Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ce fel de suflatori cauti? Eu sunt basist, dar ma mai joc si cu instrumente de suflat din lemn (quena, bansuri, tilinca, caval, fluier) si instrumente mici de percutie (bongos, darbuka, shekere)
Nucusor Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 cautam ceva alama dar cred ca putem experimenta.
Nucusor Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 up!! cautam chitarist, pianist/organist/clapar, voci, solisti de toate felurile, percutie. Se canta: funk, fusion, jazz, bossa, swinguri, 60's/70's garage rock, blues, psy, experimental, standarde.. fete sau baieti de preferat majori. Bucuresti.
Nucusor Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) up! si alte mostre: https://soundcloud.com/wittmanss43 Edited January 12, 2016 by Nucusor
Recommended Posts