www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

X-plod si Piticul


freelancer
 Share

Recommended Posts

Trupa de copii X-plod are onoarea de a lansa la apa Piticul. Speram inca din start ca nu se va scufunda. Mentionam ca inregistrarea e intr-o forma tranzitorie si nu foarte performanta. Versurile sunt compuse de Andrei (8 ani - voce) si Cristi (11 ani - chitara), dupa o idee populara.

 

Multumim tuturor fanilor nostri, care sunt mult mai buni decat noi!

 

P.S. Il rugam pe Cosu, sau pe alt Admin sa ne lase cateva zile topicul separat pana sa-l lipeasca cu "cei mai tineri fani rgc", pentru ca sa acumulam cat mai multe pareri. Ii vom multumim inca o data lui Killahead daca ne va mai indruma. Precum si tuturor celorlalti care ne-au incurajat si crtiticat pana acum. Bafta!

Piticul__X_plod_.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

Stoner Rock :)

 

Parca ii si vad pe aurolaci cu punga la gura ascultand-o :)

 

 

Ba io zic ca piesa are fortza, are ritm, e bine construita si-i chiar contraindicata aurolacilor! :))

Link to comment
Share on other sites

poti sa stii ce-i aia betie fara sa insemne ca esti betiv. ba chiar e mai bine sa stii... apoi, in versurile lor, tocmai asta spun, ca ceea ce i s-a intamplat piticului, adica toate relele, i s-au intamplat pentru ca era beat.

deci, draga glass, daca tot ai prins glas si faci pe moralistul, inainte de a-ti pune ochelarii de cal si de a te uita mai atent la parintii LOR (daca tot vorbim de gramatica), ai grija ca si pronumele posesive sunt la fel de periculoase. mai ales daca baietii E DOI! si vezi ca mai rau ti se poate trage de la verbe. tu chiar stii - presupun - ce-i ala un verb, dar nu-l folosesti. ei vezi, la fel e si cu piticul! cat despre copilaria pe care o invoci, mai bine asa, decat copil fara copilarie...

 

p.s. nici nu as fi catadicsit sa-ti raspund, sa ma cobor la genunchiul broastei, daca nu m-ai fi atacat direct, din postura unui maimutoi care n-a citit decat 'arici pogonici' la viata lui. apropos, vezi ca un pahar de bere, din cand in cand, ar putea chiar sa-ti faca bine! bafta!

Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

un copil care stie la 8, respectiv 11 ce-i aia betie incat sa faca versuri despre ea, well my friends, there we have one messed up childhood

m'as uita mai atent si la parintii lui...

 

 

Cinstit sa fiu, m-as fi mirat sa nu apara un comentariu plin de "intelepciune" de la glass...el ramane consecvent aceleiasi partituri : de ce canta, compun si fac versuri niste copii?! Desi, initial, eram tentat sa cred ca nu pricepe faptul ca acei copii sunt si ei tot oameni cu personalitate, nevoi si domenii care-i atrag si fatza de care manifesta talent, pe parcurs am dedus ca nu-i asa. Asta pentru ca acelasi personaj, chiar aici, pe acest forum, se arata tare impresionat de prestatia unui copil (Tony Royter jr). Deci, daca, totusi, poate aprecia un copil, se naste intrebarea legitima : de ce-i apreciaza doar pe unii? Chiar asa de lipsiti de har or fi pustanii de la X-plod cand sunt priviti prin glass? Sau e altceva care-l deranjeaza pe om? Evident ca produsele muzicale ale copiiilor au fost postate aici pentru a fi comentate, criticate. Glass, insa, se arata continuu preocupat de latura sociala a trupei si nu de cea muzicala. Deunazi, cu un comentariu de doi bani (sau centi, nu-mi mai amintesc), isi manifesta neincrederea in posibilitatile tehnice ale chitaristului de 13 ani si se ingrijora de manifestarile din backstage ale trupei precum si de incidenta drogurilor asupra pustilor!!! Hmmm, patetic...Acum omu' se nervozeaza pe faptul ca acei copii stiu si cateva cuvinte din DEX...Da' despre muzica si interpretare, n-ai nimic de spus mai nea glass?

Link to comment
Share on other sites

pentru ca prima varianta a 'piticului' sufera foarte tare la partea de calitate audio (recunosc ca nu prea ma pricep la suprapuneri de efecte etc. si a iesit o varza), punem o varianta mult mai buna, desi contine cateva 'chifle' (doua) ale chitaristului - pentru autenticitate. drept bonus, special pentru glass, mai punem o piesa, inregistrata la prima strigare - 'oceanul', mult mai buna - in parerea noastra - decat piticul. mai ales ca nu a fost inca aranjata si a pornit, aseara, ca o idee.

Piticul_02.mp3

Link to comment
Share on other sites

Acum mi-am downloadat si eu piesele voastre. Ma bucur ca ati facut pasul de la coveruri la piese mai mult sau mai putin ale voastre. Unii muzicieni (chiar am cunoscut cazuri) nu sunt in stare de asta nici dupa zeci de ani de activitate muzicala. Bravo!

 

Daca ar fi fost si o chitara bas pe inregistrari erau mai "zemoase" piesele, dar stiu, nu aveti inca basist :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Fantastic... absolut fantastic !

Nu stiu daca este de la urechea mea... dar am impresia ca aud un bass dat destul de incet...

CulBoji a avut dreptate... stoner music... dar totusi adevarata...

Chitarile suna bine... efectele nu sunt exagerate...

melodia la care ma refer este Piticul X-plod...

nu fac glume, dar chiar am fost socat sa aud cit de bine suna...

tineti-o tot asa !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.