whisky Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 (edited) Vand Tuner Behringer TU300. Conditie estetica foarte buna, perfect functional, fara niciun fel de problema - un acordor excelent. Il dau deoarece aveam doua pedalboard-uri, unul mare si unul "minim" si le-am grupat pe toate intr-unul singur, mediu, ca sa-mi incapa intr-o geanta anume. Are velcro pe spate, dar am si talpa lui originala de cauciuc si care poate fi pusa foarte usor la loc daca se doreste. http://www.senia.ro/...hringer-15823-3 Pret: 65 ron Marius: 0727.453.906 Bucuresti P.S: Ah, si pt un pic de economie de topic-uri, anunt si ca prospectez piata, magazinele la a cumpara un EVH MXR Phase 90 ori doar MXR Phase 90 (Block Logo), MXR Phase 90 Script etc. Edited October 21, 2012 by whisky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laszlo Zsolt Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Salut. Daca-l dai pentru 50 lei, te-am si scapat de el. Da-mi un pm daca te intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 (edited) Salut. Daca-l dai pentru 50 lei, te-am si scapat de el. Da-mi un pm daca te intereseaza. nu...!? Edited October 22, 2012 by whisky Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 E pe drum spre Zalau. Astept confirmarea si apoi anunt: vindut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts