dark_alex Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Clapa se prezinta intr-o stare foarte buna , a fost bine intretinuta.Mai am si cutia in care a venit din magazin , manuale si cd-uri .Pt.curiosi , motivul vanzarii este trecera pe vst-uri si nevoia de bani pt alte scule. O dau cu sunete cumparate sau produse de mine in valoare de 150 de $ care vin pe un card sd montat in clapa (le dau ca oricum nu o sa-mi foloseasca); Clapa a costat 4100 lei cand am cumparat-o. Alte detalii despre ea aici : http://e-audio.ro/korg-m50-61-music-synthesizer-p-2585.html Pretul este de 500E(aprox 2250lei) pentru clapa si tot ce vine din magazin cu ea sau 550E(aprox 2500lei) pentru cele mentionate mai sus + stativ in X dublu(180lei)si husa(250lei); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontius Pillates Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Salutare! Nu intentionez sa-ti stric vanzarea, dar ar fi bine sa fii informat cu preturile : http://mcmusic.ro/clape/sintetizatoare/korg-m50-61-sintetizator.html . La McM e lichidare de stoc si de aia e pretul asa mic, dar chiar si asa, nu vad de ce ar cumpara cineva un synth SH la acelasi pret ca nou. Daca vrei totusi sa recuperezi ceva din cat ai dat pe synth, asteapta pana incheie McM promotia, si atunci poti face ce pret vrei tu . Spor la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_alex Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 eu cer 2250 nu 2500 , si sunt indisponibile pe site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontius Pillates Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 my bad atunci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_alex Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 my bad atunci! np , oricum eu am luat in calcul faza cu mc ca altfel puneam pretul 2800 sau ceva peacolo ca am mai vazut pe rgc , oricum UP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts