mickeyG Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 mi se pare ca o chitara care suna prost e chiar groaznica si strica piesa, pe cand un bas cu un ton prost e mai putin observabil asa mi se pare si mie, in Romania sunt foarte putini basisti buni. Dar nu e problema, ca nici de chitaristi, vocali sau tobari buni nu geme targul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blackout Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Hmmm mie nu mi se pare ca sunt asa de putini basisti....kiar cunosc vro 2.....cei drept incepatori ca si mine....(ios kitarist). Tobosari gasesti greu....sa fiu sincer personal nu cunosc niciunu...... kiar mam miar placea sa cunosc unu si sa exersez cu el..... ma mam saturat sa cant pe ritmuri de metronom Cam ce varsta au cei doi bassisti pe care-i cunosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dalto Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 (edited) dalto... nu ma deranjeaza excesiv misoginia, dar ia-o dracu' frate mai usor, sunt "gadjici" si aici pe forum... ti-o zic asa, de la bassist la bassist stai dude, ca nu sunt misogin... am facut referire la alt gen de oameni, n-am avut nici o intentie sa jignesc sau cine stie ce altceva!!! cat despre ce a zis pixy... fraaaaaaaaaaate ce greu e sa faci un clean decent... sa sune bine si sa intre in armonia pieselor, nu mai zic de distorsuri sau de alte efecte... e greu rau... si chiar daca se observa mai greu, e o mare diferenta intre o trupa cu un sunet de spate bun si una cu sunet de spate prost... chiar daca chitara se aude cel mai bine, cam bassu' le leaga pe toate!!! cine e pro si cine e contra(si de ce ) Edited September 14, 2006 by dalto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 cine e pro si cine e contra i'm a pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 i'm a pro! We know you are! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest W:W:JigSaw Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 PRO PRO PRO Bass...da...e un instrument...care este considerat "usor de cantat" Chiar am avut o discutie cu una...iar ea avea chitara electrica de vreun an[amatoare] si eu am adus vorba ca am sa-mi cumpar bass[asa mi-am propus si asta vreau sa fac...si nu numai ca vreau dar imi si place...desi n-am degete lungi...adica...chiar asa de lungi cum trebuie veryyyy saaaaad ] ...revenind la discutie... si atunci ea mi-a zis ca e usor de cantat pentru ca are numai 4 corzi Normal ca am ramas...fara cuvinte ,da' mi-am adus aminte ca prostia omeneasca nu are limite asa ca...ma asteptam la asa ceva. Orice instrument...oricat de usor ti s-ar parea...e si el greu in felul sau...asa cum si orice meseria are chitibusurile sale...right? ....sau nu. Eu daca ma apuc de bass...il trag si pe fratimiu' dupa mine...ca sa fim mai multi,frate It's sad....ca sunt putini bassisti...si putini tobosari... Nu mai retin cine a zis dar ii dau mare dreptate...Tobele necesita multi bani si spatiu...iar bassul...hai spatiul ca spatiul...dar trebuie ceva bun,de calitate...si normal ca trebuie sa investesti la inceput...dar cum noi,romanii,cu salarii de kko...nu ne permitem.Sau cel putin 3 sferturi Ca sunt kopkii de bani gata care isi cumpara instrumente...si "hai ca azi mai repetam oleaca...da'...hai ca n-am chef...sa mergem la o bere...",si asa se duc banii numai pentru niste mofturosi... Iar noi,care avem talent si VREM sa facem ceva...sa punem dragoste a ceea ce facem..."ciuciu"[vorba tobosarului pe care il cunosc eu... si noi am deschis acest subiect cu "kopkii rasfatati" ]...deci CIUCIU...nu ne ajuta nimeni...nimeni nu se uita la noi...dar daca pui banu' pe masa....te baga imediat intr-o emisiune...sau te "arunca " pe o scena... Nu stiu ce sa mai scriu...sunt..."socata"[dar nu de acum...ce de mai demult]...in legatura cu aceste probleme... Sad , but truth Pareri? BASS RULZZZZZ ANYWAY \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 duceti lipsa de basisti?hmmm...poate pentru ca e un instrument la care iti trebuie forta in degete nu prea se baga lumea...cred spre exemplu: eu cant la citara clasica la SPA, dar in primavala lui 2007 am sa-mi cumpar un bas (telul meu)...desigur, o sa continui cu SPAul si cu clasica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lehel Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 io cred ca si de-aia is mai putini bassisti k chitaristi (scuzati cacofonia ), ca-s mult mai multi chitaristi celebri si la inceput toata lumea vrea sa fie big 'rock star' , pe cand pe saracu bassist nu-l baga prea multi in seama, numai cei care isi dau seama de valoare lui (mai ales daca-i bun) . Chiar pacat. Io cant la chitara da nu ma simt cu nimic mai 'important' decat un bassist, mai ales cand e vorba de o trupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 pai basul si tobele is coloana vertebrala a unei piese...zicea cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 pai basul si tobele is coloana vertebrala a unei piese...zicea cineva Vezi Flea/RHCP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts