the outsider Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Suntem 2 oameni,chitara eu si voce o fata,ne stim dintr un proiect anterior,vrem sa incepem ceva nou. Proiectul nostru se bazeaza pe pop rock,alternative,classic rock,fusion undeva in zona asta. Avem piese proprii destule,nu facem cover,cautam oameni cu simt artistic care vor sa cante. Cerinte: Baiat sau fata care sa aiba timp pentru macar 1 sau 2 repetiti pe sapt. Daca trebuie sa cantam undeva la ore mai tarzii sa nu fie nevoie de rugaminti la mama si la tata. Sa cunoasca instrumentul sau. Sa aiba ''scule'' (nu vrem sa mergem cu imprumutatul) Cautam atmosfera de prietenie si armonie muzicala. Fara ''aventuri de o noapte''. 0753 983 007 Bogdan
Guest acheronitastyx Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 salut, m-am uitat peste clipul de pe youtube si mi s-a parut interesant, eu sunt tobosar dar inca nu am tobele la iasi (nu am masina ca sa le aduc si nici sala de repetitie), ca mostra a ceea ce stiu gasesti la link-ul urmator http://www.youtube.com/user/5634412687563615 daca crezi ca am putea incerca ceva poti sa imi lasi PM sau sa ma contactezi la 0747847965. Numai bine !
the outsider Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Toba s-a gasit,un bass si o chitara ne mai trebuie.
the outsider Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 macar un bass ar fi ceva pentru moment.
Guest bassinlove Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Bună, mă numesc Andu şi sunt bassist/contrabasist din Iaşi. Caut o trupă de ceva vreme şi m-ar interesa să colaborez cu voi. Am şi bass şi contrabas, deci nu trebuie umblat cu împrumutatul. Dacă vreţi, pot veni la o repetiţie săptămâna asta şi să vedem cum m-aş adapta la ce aţi vrea să faceţi. Numărul de telefon este 0754547200, mă poţi suna şi în seara asta să ne vedem şi să discutăm. O seară bună!
the outsider Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 cautarea pt basist inca contiunua.
Recommended Posts