Dan Damian Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Salutare, as vrea o trupa in care sa cant la contrabas. pam-pam! Tin mai mult la sentiment decat la gen, asa ca poate fi jazz, hard rock, psihedelic, metal extrem, o fuziune intre mai multe genuri, etc. Daca va ganditi ca un contrabas nu poate fi folosit la rock pentru ca suna moale si dulce, trebuie sa auziti de aproape cum suna un contrabas cantat cu ARCUS! Nu sunt vreun maestru al contrabasului, de fapt sunt incepator, dar cant la chitara bas de vreo 10 ani si il fac eu sa mearga. Vreau sa cant in Bucuresti, dupa lucru (asta e ...), caut oameni care canta cu suflet si patima, nu ma intereseaza nivelul tehnic atata timp cat pot sa scoata la instrument ceea ce au in minte. 1
dinamo Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 bravo, fratele meu ma bucur cand aud ca mai sunt pe la noi si oameni ca tine..........care stiu ce vor succes maxim mihai
Dan Damian Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 In asteptarea unui proiect m-as baga si la jam-uri pentru studiu de jazz, fusion sau ceva nemaiauzit. M-ar interesa si colaborari peste internet in care isi trimite fiecare partea pentru a crea o piesa.
Dan Damian Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 (edited) Inca astept o trupa cu care sa ma insor sau macar sa am o relatie sau macar o aventura Iata ce stiu sa fac: Edited February 14, 2013 by 24fret 2
baluta_mihai_sorin Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Salutare, sunt interesat. Sunt din bucuresti si cant la chitara si clapa 0726380477 baluta_mihai_sorin@yahoo.com
DragosT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Salut - ai mesaj privat si de la mine Te cam vrea lumea.
Dan Damian Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 (edited) Inca valabil. Va cant la ce vrea sufletelul vostru: contrabas, bas cu 4 corzi, 5 corzi, bas facut pe sintetizator ... doar bas sa fie. Ia basu neamule! Edited March 25, 2013 by 24fret
Recommended Posts