ThinkBlue Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Griful este aproape nou sau, in orice caz, foarte putin folosit, astfel incat cheile si tastele se prezinta foarte bine. L-am probat pe un corp Squier este drept si, culmea cel putin pentru mine, foarte comod. Pret: 250 RON. Il dau la schimb si cu una dintre pedalele: Boss NS-2, Boss GE-7 sau Boss DD-7. In Bucuresti, predare personala, in tara il trimit prin posta (platesc transportul) sau curierat rapid (cumparatorul plateste transportul). Multumesc, Stefan Tel. 0744.504.008
betta93cosmin Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 nu crezi ca e cam scump.......daca ma uit bine pe fourum..gasesc la pretul asta un squier......
ThinkBlue Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Un Squier e posibil sa gasesti la pretul asta, un grif insa nu prea cred. Oricum, pretul e negociabil.
otringal Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Un Squier e posibil sa gasesti la pretul asta, un grif insa nu prea cred. Oricum, pretul e negociabil. argumentul e putin cam .......... si ce daca nu gasim gat, ci doar chitara intreaga? luam gatul, ca nu ne e greu sa dam cu atentie 4 surubele jos, si ne mai facem si cu un corp moca + electronica, doze, etc. Si eu spun ca e foarte scump, un 100-150 maxim as zice ... e 425 ron la guitarshop un squier nou nout ...
ThinkBlue Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Am o mare rugaminte: in afara celor care au o oferta concreta de facut referitoare la grif, ii rog pe ceilalti sa nu mai posteze pareri despre produsul pus la vanzare sau pretul acestuia. Sectiunea se numeste "Mica Publicitate", in consecinta este destinata vanzarii/cumpararii anumitor produse. Daca doriti, putem deschide un alt topic pe acest subiect, la o alta sectiune. Evident, fiecare dintre noi are argumente si contraargumente pe care ni le putem exprima liber. Va multumesc, Stefan
ThinkBlue Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Rezervat pana la sfarsitul saptamanii viitoare.
ThinkBlue Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Vandut! Se poate inchide, multumesc.
Recommended Posts