wizopo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Stiti vreun cantec care sa aiba bataia JJSSJS si sa fie usor de invatat ?
Sympthom Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Imi amintesti de mine in primele doua saptamani dupa ce am cantat la chitara Bataia nu trebuie sa o calculezi , pur si simplu o bati , gasesti tu ritmul , o asculti , dai din cap , si o yeah , incepe si bagi acolo cum iti place... 2
andreyush01 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) Stiti vreun cantec care sa aiba bataia JJSSJS si sa fie usor de invatat ? Iti recomand cartea lui Mel Bay (Mel Bay's Rock Rhythms For Guitars)....am invatat dupa ea o gramada si acum pot improviza si singur...sunt o gramada de "patternuri" si cantecele care ti-ar fi de folos Edited September 9, 2012 by andreyush01 1
Guest Nicu Nistor Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) Incearca Andrii Popa...Se poate canta foarte bine cu aceasta bataie.In timp strummingul va deveni un reflex si vei putea improviza orice fel de bataie doresti,fie ca e ceva simplu ca JSJSJSJS sau ceva mai complex JJJSJJSJS,dar pana atunci exerseaza.Te va ajuta,daca din loc in loc mai modifici strum-ul dupa cum ti se pare tie ca suna bine,adica adaugand sau eliminand cate o bataie.Experimenteaza...Pana atunci,ai aici linkul Andrii Popa Edited September 10, 2012 by Nicu Nistor
Recommended Posts