Guest Julia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Salut, Cine simte smooth-jazz, free-jazz, soul, funk, Morcheeba, Zaz, Sade, jazz-rock etc. si alte exemple din zona aceasta, e prin Cluj, nu renunta la muzica pentru nimic in lume si se mai si pricepe de minune sa profeseze in domeniu, recomand calduros sa-mi dea un PM. Muzica nu e un capriciu, nu e doar un hobby, e arta, e un mod de viata, iar eu pariez ca exista instrumentisti in orasul acesta (clape, chitara, bas/contrabass, percutie, suflatori), care trebuie doar adunati in locul potrivit, la momentul potrivit, de omul potrivit si pot incepe imediat sa creeze istorie. Vin indata pe forum si idei de la mine. Acum sunt in proces de finisare. Pana una alta un articol interesant pentru doritori: http://www.brainpick...music-animated/
Stoica Ionut Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ah'...ce-as fi vrut sa vad Bucuresti in loc de Cluj...
Guest Julia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 He, he...De multe ori mi s-a intamplat invers. Cred ca ar trebui sa ma mut o vreme in Bucuresti. ))) Totusi hai sa vedem si reactii clujene.
Guest lucian LBC Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pt postul de bassist...,chiar daca locuiesc in timisoara..http://www.youtube.com/watch?v=Bd1mIeoTpT0&feature=youtube_gdata_player
Guest lucian LBC Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ...si exista o pagina pe facebook MUZICIENI DIN CLUJ.Daca te gasesc pe fb iti trimit invitatia.
dare Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tobar, nu foarte experimentat dar interesat de jazz(y stuff), deci daca nu sunt asteptari prea mari de la tobe putem incerca. id mess contact_dare (cred ca ne avem in lista).
Guest lucian LBC Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Intentia mea este sa te ajut.Sunt clujean.
Guest Ollie Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Spun si eu ca si Stoica Ionut...de ce nu esti in Bucureeeesti ?
Recommended Posts