bogdaniiii Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) M-am decis sa imi vand camera video pentru a-mi cumpara un DSLR. Camera o am de aproximativ 1 an dar am folosit-o maxim 2 ore/saptamana. Am cutia, carticelele, softurile, etc, probabil si factura pe undeva prin casa.. Pe langa toate accesoriile oferite de producator( cabluri, software, incarcator si acumulator original, stylus, etc) ofer bonus geanta Case Logic perfecta pentru ea, o baterie+incarcator de rezerva, cumparate de pe baterieshop.ro si un card de 4gb. Principale caracteristici: -filmeaza Full HD, AVCHD -zoom optic 35x (imaginea e foarte clara si la zoom maxim) -LCD touchscreen -fotografiaza cu 5 Mpx -are blitz si lampa -microfon stereo cu zoom si wind noise canceller Caracteristicile complete le gasiti aici: HDC-SD60 - Specificații - Panasonic Romania Review: Panasonic HDC-SD60 review - Camcorder - Trusted Reviews Camera nu are nici cea mai mica problema, arata si se comporta ca noua. Revin saptamana aceasta cu poze originale. La cerere, pot trimite si diverse filmari test cu ea. Se poate testa in Bucuresti. Pret: 1200 RON Contact: PM / 0730 181 045 Edited September 7, 2012 by bogdaniiii
bogdaniiii Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 scad pretul la 1000 ron fix si asa va ramane
bogdaniiii Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 up! una dintre cele mai bune camere din categoria sa!
Recommended Posts