www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Trupa Astero din Bucuresti, cautam solist/solista vocal pentru trupa rock alternativ. Se cere in primul rand seriozitate.Va rugam sa trimiteti materiale DEMO-audio/video , foto recenta cat si datele dvs de contact la adresa de email : marketing@rockevents.ro.

Luam in considerare doar mesajele ce respecta conditiile de mai sus.

Numai bine !

Guest heavymetal
Posted

Ce s-a intamplat, nu mai cantati cu Laura sau pentru alt proiect?

Guest heavymetal
Posted
  On 30/08/2012 at 09:50, gogu_gaze said:

Da, anuntul este pentru Astero.

Am cazut de acord sa mergem separat mai departe.

Imi pare rau sa aud, imi placea cum suna trupa in formula de pana acum, v-am vazut de vreo 2 ori in concert. Bafta la cautari/auditii!

Posted
  On 30/08/2012 at 10:12, heavymetal said:

Imi pare rau sa aud, imi placea cum suna trupa in formula de pana acum, v-am vazut de vreo 2 ori in concert. Bafta la cautari/auditii!

Asta este. Asa a fost sa fie. Va suna bine in continuare ;)

Sa fie ! Multumim frumos pentru urari !

Posted

Cam dure conditiile de concurs...as fi vrut sa dau o fuga pana la un centru foto sa-mi fac o poza tip buletin (cred ca de asta se cere), dar mi-am amintit ca ultimii bani i-am dat ieri pe un bucegi la 2 litri.. :)) Mai aveam si alte poze, dar din pacate nu sunt prea recente, am una de la o nunta de acum vreo 4 ani, cand dansam pe manele (dar nu se vede, ca e stop-cadru) si una de la un majoar, e mai noua, de acum un an, dar nu prea mi se vede figura, ca eram mai mult cu capul in weceu..

La fel si cu demo-ul audio si cu cel video..sa vezi intamplare:

Aveam un demo, atat audio, cat si... video, belea de belea demo-ul, cu mine in dush, cantand bohemian rapsody (poate o stiti). Si nu stiu cum la un moment dat, probabil de la intensitatea sunetului (prea multi decibeli) la faza aia cu "for meee, for meeeeeee, for meeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!".. s-a spart becul si s-a luat lumina la inregistrare.

Acum intrebarea mea...se pune inregistrarea asta, adica e buna?

Astept cu nerabdare raspunsul vostru.

In speranta unui cat mai grabnic si succesfulos concert pe Wembley, impreuna cu voi, trupa visurilor mele..

Al vostru, sincer.. Alex.

Posted
  On 30/08/2012 at 15:58, Dreamscape said:

Cam dure conditiile de concurs...as fi vrut sa dau o fuga pana la un centru foto sa-mi fac o poza tip buletin (cred ca de asta se cere), dar mi-am amintit ca ultimii bani i-am dat ieri pe un bucegi la 2 litri.. :)) Mai aveam si alte poze, dar din pacate nu sunt prea recente, am una de la o nunta de acum vreo 4 ani, cand dansam pe manele (dar nu se vede, ca e stop-cadru) si una de la un majoar, e mai noua, de acum un an, dar nu prea mi se vede figura, ca eram mai mult cu capul in weceu..

La fel si cu demo-ul audio si cu cel video..sa vezi intamplare:

Aveam un demo, atat audio, cat si... video, belea de belea demo-ul, cu mine in dush, cantand bohemian rapsody (poate o stiti). Si nu stiu cum la un moment dat, probabil de la intensitatea sunetului (prea multi decibeli) la faza aia cu "for meee, for meeeeeee, for meeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!".. s-a spart becul si s-a luat lumina la inregistrare.

Acum intrebarea mea...se pune inregistrarea asta, adica e buna?

Astept cu nerabdare raspunsul vostru.

In speranta unui cat mai grabnic si succesfulos concert pe Wembley, impreuna cu voi, trupa visurilor mele..

Al vostru, sincer.. Alex.

:)))

Depinde, daca apa era rece sau calda, numai asa cred ca ne putem da seama daca inregistrarea este buna sau rea.

Posted
  On 31/08/2012 at 06:58, Dreamscape said:

Hmmm.. cred ca era la modul caldutza-calaie, caci din cate imi amintesc ala micu nu se simtea foarte confortabil.. :)) ..dar chiar si asa, cred ca inregistrarea era buna :D

Hai ca ne descurcam noi si vedem cum facem sa fie bine :))).

P.S: Pana atunci, anuntul este valabil in continuare.

• 2 months later...