www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hardcase, Volume Pedal, Chorus, Simulator 4X12 Pt Un Chorus


Recommended Posts

Salutare. Doresc un chorus mai bun si vreau sa dau la schimb din cele enuntate in anunt.

 

Ofer urmatoarele(pun si un pret de vanzare)

 

hardcase warwick rockcase pt les paul-300Ron. Nu este "second hand" deoarece nu a fost folosit absolut deloc. e luat din raftul magazinului, pus la curier, ajuns la mine si probat 1 minut!Are inca folia pe emblema, snurul cu cheia legat de maner si mirosul unui case nou:) Stiu ca second hand este din momentul in care il scoti pe usa magazinului insa este 11/10:P

 

Pedala de volum dunlop highgain-150Ron. Este in stare estetica foarte buna, folosita doar in pedalier, scoasa decat in momentul in care curatam pedalierul de praf! In pozitia "0" nu se taie tot sunetul insa probabil se regleaza din potentiometrul interior.

 

Electro harmonix small clone-200Ron. Stare estetica si functionala foarte buna. Cantata doar in pedalier. Se stie ca e analog si a fost folosita de Kurt Cobain.

 

Rath amps virtual 4x12-100Ron. Simulator anaogic de cabinet 4x12. Folosit doar in pedalier pt a crea stereo (ies din delay stereo in returnul ampului cu left si in simulator cu right) si panoramand left si right maxim stanga si dreapta se aude superb, folosit in special in situatii live!

 

Dau din aceste produse (o parte sau pe toate) pt o pedala de chorus BUNA! Caut Tc electronic SCF-1, Mxr stereo chorus, tc electronic nova modulator, carl martin chorus xII, Mad Professor Electric Blue Chorus, insa nu strica sa propuneti pt ca sunt flexibil.

 

Astept oferte aici in topic, printr-un mesaj privat(PM) sau la numarul de telefon 0745.366.404.

 

Numai bine... Dani!

 

Am uitat sa mentionez ca daca se ofera ceva intr-adevar bun si schimburile nu ajung, sau daca vanzatorul nu doreste o parte din ce ofer eu, pot construi dupa preferintele respectivului un pedalboard+ case din lemn de brad(adica extrem de solid) ce ajunge la un pret de 300Ron.

Edited by dani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.