GuitarSilviu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=w0-WjIOaJGE Astept cate o parere ) critica mai putina . 1
Sympthom Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Fain... Desi ai niste locuri in care zici ca " nu face conexiune chitara cu muzica " Dar este ok ! 1
GuitarSilviu Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 E din program ...nu mia suprapus cum trb pe backing si are ceva intarziere ..se vede din inceput. Mersi ! 1
Adi M Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 E...binişor. Mie mi se pare cam anemic, mai bagi o notă ici, una colo, fără a urma o temă sau a transmite ceva melodia. Bine, poate că aici e şi deformarea mea, datorată faptului că melodiile care nu au temă sau o frază repetitivă, recurentă, ceva, nu îmi comunică mai nimic şi îmi par note aleatoare, cel mult idei împrăştiate. Dar nu-i rău. Ai putea să încerci cu mai mult curaj, totuşi. Succes în continuare!
GuitarSilviu Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Mersi Adi ! Imediat ce iau o baterile la electro-ac incep ceva nou ..asta e asa ..first )
Recommended Posts