Razvan S. Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Nume echipament - producator:Johnson, model:BlueLine 50R , an 2005 Pret - Foarte ieftin pt ce este, 6 mil 750 NOU De unde a fost cumparat - Triola(MUSICUM) in Timisoara Caracteristici - amplificatorul are un difuzor Alphatone d 12" 75 w, ampliful este d 50 w,20kg!!!(lemn gros), pretul dupa parerea mea este prea mic pentru acest amplificator.Nu va lasati pacalit ca esti ,,ahh...un johnson".Ampul pot sa spun ca are o disperie a sunetului foarte similara cu a amplificatoarelor pe tuburi, acest amplif fiind solid-state.Are 2 canale unul clean si altul overdrive+reverb cu prezenta.Are effects loop,footswitch si line out.Sunetul este foarte bluesy la clean si chunky, la canalul overdrive se poate obtine un sunet apropiat nirvana sau punk. Cum suna - sunetul este unul decent si de blues cum am mai mentionat.La metale nu se prea descurca,dar la blues jos palaria. Parti bune - ton foarte bun,gen tub, amplificatorul se aude destul de tare pt 50 w Parti rele - as fi vrut sa fie mai maleabil la pedale analogice ,se pare ca numai la digitale e Impresie generala - pentru blues ii dau nota 9 dar pt metal, din pacate 7-8, este totusi un fel d amplif de beginner, dar cu aspect foarte frumos retro, butoanele de crom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Asa ca si chestie, a trecut multa vreme, nu mai am ampul, desi vreau sa spun ca as VREA! sa il am iar pe langa cel pe lampi Rectific, suna bine cu analogice, avusesem eu un Boss HM-3 care era cam sharp si total nepotrivit pt ampul acesta. Niste poze mai ,,vechi", de nostalgie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts