valhas Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Trupa de pagan folk/rock din Bucuresti cauta instrumentisti pentru realizarea unui proiect nou in Romania. Muzica noastra este indreptata catre spiritualitate, este pozitiva, acustica. Dispunem de aproximativ 20 de instrumente traditionale din diferite zone ale lumii. In prezent, suntem doua persoane. Avem piese proprii si 2 ani de concerte si festivaluri prin diverse orase. Daca stii sa canti la bas, tobe, sau oricare din instrumentele descrise la profilul meu si mai ales, daca vrei sa faci ceva mai mult decat muzica - un spectacol; un curent muzical - lasa un mesaj aici si voi raspunde in cel mai scurt timp. Varsta nelimitata!
dinamo Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 buna, am vazut profilul tau........si inreg.tale...........e ceva aparte si totodata frumos ma numesc mihai si cant la bass.........am putea incerca impreuna ( poate si cu un percutionist pe care-l cunosc), sa realizam ceva inedit astept raspuns cele bune, mihai
valhas Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Buna Mihai, Multumesc pentru raspuns, exact de asta avem nevoie, oameni cu motivatie si pasiune. Sigur, ne putem intalni chiar saptamana aceasta. Adu-l si pe prietenul tau percutionist. Te voi anunta curand data repetitiei.
valhas Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Salut. Se pare ca rgc nu mi-a notificat mesajul de la tine. Asadar, scuze pentru intarziere. Te tin la curent pentru propunerea ta. Revin cu un mesaj.
Guest lucian LBC Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bd1mIeoTpT0&feature=youtube_gdata_player
Recommended Posts