Jeanov Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 unii poate cunoasteti piesa nu am nici o scuza nici un nimic... astept comentarii... Jeanov_Scared_of_you.mp3
midnight rider Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cam pretentioasa piesa ti-ai ales.Si Kotzen a tras-o tot in dormitor,dar a lucrat mai mult la ea In schimb e cantata destul de corect cu vocea,si anumite pasaje importante de chitara sunt subliniate exact acolo unde trebuie,asa ca sunt convins ca poti mai mult,ca simt vad ca ai.Tine-o tot asa
Jeanov Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 merci mult...doar ca eu am tras-o in sol si el o canta normal in mi....cam greu sa bagam vocea lui careva din noi de p-aci...nu m-as mira sa fie vreunu...da cam greu
Jeanov Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 las' ca atata l-am studiat pe gagiu....si tot mi-au mai ramas mult chestii de invatat de la el...
midnight rider Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cred ca am avut o perioada de vreo doua luni in care n-am ascultat altceva decat Kotzen,tocmai aparuse Slow,si chiar atunci am gasit Motherhead's family reunion,care nu-l aveam decat pe caseta.Btw,ai ascultat albumul Rats al cantaretei canadiene Sass Jordan?e dintr-o perioada in care Kotzen era iubitul ei (in ciuda diferentei de varsta cam mari,Kotzen cred ca e mai tanar cu vreo 10-12 ani)si i-a compus cateva cantece dementiale pe album,chiar daca de cantat cu chitara canta alt mare chitarist,Steve Stevens.cauta-l daca ai ocazia.
bubugral Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Bravo Jeane, da-i bataie si tine cu dintii de Kotzen. Ma bucur ca pot fi partas si online la evolutia ta. Da-i bice si mananca chitara pe paine. Keep on keepin' on !
Jeanov Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Bubule merci mult tata...asa sa fie sa mananc chitara cu cremvusti si paine cu margarina" iar midnight rider cred ca noi ar trebuii sa stam ceva mai mult de vorba...ca vad ca stii cate ceva about "my heroe"(Richie Kotzen)..da si albumul slow si mother hads a family reunion de fapt cam toate m-au spart pe mine dupa mine...zic ca e destul de ok tipu,atat vocal cat si ca si chitarist (cam asa ar zice invidiosii...) ma rog merci inca o data
Recommended Posts