Guest Blur Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Vand PowerBook G4 : Procesor: 1,5Ghz Ram : 1,25 HDD: 250 Diagonala de 12" Placa video : 64 Am facut mai multe poze sa se vada mai exact, mai detaliat. Am schimbat recent placuta de RAM si a mai fost schimbat ceva la el dar nu imi amintesc sincer, oricum ideea este ca are piese noi pe el, doar la partea estetica o sa ii dau nota 8/10, o sa vedeti in poze. Motivul pentru care il vand : Nu imi foloseste, l-am primit cadou acum ceva timp si nu l-am folosit deloc, este pacat de el. Acesta vine cu incarcatorul original si un adaptor pentru priza normala, incarcatorul original avand si inpamantare. Pretul este 650 negociabil. Astept deasemenea si oferte de schimb. Cheers!
Guest PaulC Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Buna ziua. V-ar interesa la schimb pentru notebook chitara http://www.okazii.ro...50cs-a116086534, la reducere impreuna cu aplificator si accesorii ?
Guest Blur Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Salutare! O intrebare am si eu, ce amplificator aveti la chitara?
Guest Blur Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Up! Schimb cu chitara/amplificator/pedale/set chitara.
Recommended Posts