Guest Bianca I.B. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Servus! Ma numesc Bianca si sunt din Cluj. Caut trupa si colaborari muzicale desfasurate intr o atmosfera placuta cu motto ul 'prima-ta sa ma simt io bine!!!' Experienta mea consta in 3 ani de canto si cateva trupe si colaborari muzicale anterioare. Ma astept si la seriozitate, totusi! Daca vrei sa dai de mine stopreadingmyid este id-ul meu sau stopreadingmyid@yahoo.com pentru mail-uri. Mersi!!! pentru un 'demo' intrati pe http://www.youtube.c...jorNovac/videos PS: Majoritatea pieselor de pe youtube sunt folk , dar asta nu inseamna ca eu caut folk.
andrei.turcu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 felicitari, ai potential sa te dezvolti frumos. sper sa iti gasesti o trupa adecvata.
Guest Tiki Horea Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Canta foarte fain fata si-i foarte pusa pe treaba. Si are voce care goes places :> deci baaaaaaaa, n-o ratati :|
Nym Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Hello.. tocmai m-am mutat in cluj si caut oameni cu care sa cant.Mi-ar placea sa strang o gasca de oameni pasionati. Ma descurc pe chitara binisor. Daca mai e valabil anuntul da-mi un PM Momentan astept raspuns si d la un tip basist...poate iese ceva
Recommended Posts