Death Angel Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Compozitie proprie dar cu mare lipsa de versuri...daca are careva timp si inspiratie, would really apreciate it. Pulse Of The Machine.mp3 Edited July 7, 2012 by Death Angel 1
manbearpig Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Suna foarte bine, imi place. Ai bagat si un pic din rifful de inceput de la Root Of All Evil (Dream Theater).
Guest dragoscolce Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 foarte tare ! intradevar cu nuste versuri ar suna excelent ! bafta in continuare ! PS : mas fi gandit la niste versuri dar pt titlul care i lai dat nu am nicio idee )
crichton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Super misto piesa! Tot respectul As incerca sa-i fac niste versuri, te anunt daca iese ceva
crichton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Man, am facut niste versuri pe tema titlului pe care l-ai pus piesei. Da-mi o adresa de mail sa ti le trimit L.E. : am vazut ca era adresa de mail pe profilul tau, ti-am dat un mail cu versurile Edited July 7, 2012 by crichton
Death Angel Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Ms, ms...si da, mi-am dat seama dupa ce am facut piesa ca o parte seamana cu Root Of All Evil (imi suna extrem de cunoscut fragmentul dar nu stiam de unde) dar nu l-am schimbat ca mi-a placut prea mult si nu cred ca poate intra la plagiat:))
Recommended Posts