Vince Windrider Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 clapa este in stare impecabila,are 512 ram,card 2gb,si extensia audio track pret 1000 euro usor negociabil tel 0727051997 bucuresti
fantomxr Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 up de la mine pentru o super clapa. personal detin X7, claparul Madonnei canta pe fantom-x7, X6 fiind versiunea cu 5 octave, fiind singura diferenta. imi permit sa adaug cateva specificatii superbe: 128 note polifonie, digital in out 24bit, si sa nu in ultimul rand posibilitatea de expansiune SRX, cu 4 sloturi, unde puteti adauga carduri cu tonuri specializate. Aici gasiti demo-uri cu acele carduri. http://media.roland.com/en/IT/SRX_IT/index.html trageti de ce card srx doriti spre fantom si ascultati apoi demo-urile. o clapa ce merita toti banii..
Vince Windrider Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) schimb cu motif xs6 plus diferenta sau pot oferi si un multitrack recorder tascam 2488 Edited October 21, 2012 by victor_petrescu
Vince Windrider Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 (edited) poze: Edited October 22, 2012 by victor_petrescu
Heruvimium Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Up si de la mine...am avut un Fantom x8 acu ceva timp in urma, si pot spune ca e o clapa cu un sunet super...Mai jos aveti un link cu un tip care face o piesa interesanta in secventerul clapei...Vizionare placuta cu respect =Mihai=
Vince Windrider Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 multumesc pentru completari.intradevar clapa suna foarte bine,are niste tonuri super,iar secventerul intern este probabil unul dintre cele mai simple si intuitive . optiunea audio track expansion deasemenea este foarte utila la inregistrari,avand 8 trackuri.singurul motiv pentru care as schimba-o cu motif este faptul ca eu o folosesc in studio,pentru negative ,iar motif are mai multe avantaje la acest capitol.
Recommended Posts