denn1s Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Salutare! Doresc sa infiintez o trupa de rock si vreau sa evoluez ca vocalist ...am ureche muzicala si cant destul de bine , dar ...Vreau sa ma mai perfectionez ; pan' acum am facut cateva exercitii de incalzire -de la Melissa Cross ...Si chiar m'au ajutat , dar screaming ...mkay , nu ma prea descurc , stiu tehnica si faptul ca trebuie sa folosesc "the diaphragm "..dar uneori pur si simplu nu iese nici un sunet )) Incerc sa fac screaming si ..uneori imi iese alteori nu ..si asta e un dezavantaj ..foarte mare . Tehnica pe care o folosesc , din cate stiu eu , e vocal fry. Deci , cu ce vreau sa ma ajutati ? Cu cateva sfaturi sau orice altceva care credeti ca m'ar ajuta ..Modelul me de voce este Chester Bennington ..i'am studiat vocea foarte mult timp , la fel si screamingul ..si inca il studiez ..deci HELP ! - pt screaming skip to 2:00
Bulb Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Zen_of_Screaming - Incepi d-aici.
mike56 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 1.citeste despre diafragma 2.studiaza'ti "vocea" impingand aerul afara cu diafragma. la inceput cu gura inchisa. pe parcurs deschizi gura si ai sa observi ca se formeaza sunetul de growl. ATENTIE ! Gatul nu se foloseste deloc, nu trebuie sa te auzi tare...ceva mediu(eventual foloseste un microfon). Efectiv impingi aerul cu diafragma. Tot acest growl se produce in partea joasa a gatului.(sub marul lui adam). Daca folosesti gatul cand dai aerul afara gen sa fortezi sa iasa mai pouternic e gresit. trebuie sa iasa strict cat il da diafragma(multi gresesc asta la inceput). daca folosesti gatul sau fortezi aerul o sa ajungi sa ai o durere de toata frumuseata dupa doar cateva minute de facut asta...iar daca exagerezi o sa ramai fara voce 1-2 zile... 3.analizea'ti artistii preferati. incearca sa'i imiti. Dar nu te baza ca o sa suni la fel, growlul este diferit de la o persoana la alta. 4.descoperati propriul growl. poate dura o luna...doua...sau chiar mai mult. depinde de tine. 5. APA MULTA. cand exersezi bea apa...o sa vezi ca o sa simti nevoia ...ti se va usca gatul rapid. 6.daca ajungi sa'ti futi gatul(cam asa se intampla la inceput) ia miere.
Recommended Posts