Guest Friendly_bear Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Salut tuturor, Sunt un chitarist de ocazie, am primit un Strat cadou si m-am saturat sa cant cu el numai in intimitatea propriului apartament (mai aplauda vecinii din cand in cand..sau asta cred ca fac, de se aude in calorifer). De aceea, mi-am zis ca am putea sa ne adunam niste oameni faini, care canta de placere, si sa cantam ceva organizat. Eventual, bem o bere, discutam un film/ o carte/ o gagica si ce altceva o fi. Poate legam o prietenie si in cele din urma un band. Mentionez ca pot fi chitara ritm cu brio, nu garantez pentru mai mult. Cu programul, mai discutam noi, daca va fi cazul vreodata. In speranta ca acest anunt pare interesant cuiva, astept reply pe acest forum, nu pe alte canale, ca doar de asta s-a inventat RGC. Va salut. PS: Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu acest anunt, felicitari tuturor profesionistilor de pe acest forum
otringal Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 sal! as fi interesat, sunt tot din bucuresti, dar sincer sa-ti spun nu am un loc anume la care sa ma gandesc, mai ales k mai stau si la camin tu in ce zona din buc. stai? ai vreo idee de sala, etc.?
Guest catalanic Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 baieti - da e valabil pentru aman2, sunt un bassist si mai am un tobosar care va cheama intr-un proiect inceput care are nevoie de un chitarist si un clapar sau de 2 chitari ! pentru detalii P M sau id mess: catalanic
Borsec Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Daca sunteti interesati de un proiect de Street-music (cantari pe strada), putem discuta. Pot canta cu chitara sau cu o clapa cu stiluri si pot asigura amplificare
Guest Lucini Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Salut, cant cu vocea de ceva vreme, am facut canto, am cantat in 2 trupe, am lucrat cu seriozitate, sunt flexibil oricarui gen de muzica, cu cateva exceptii, nu cant metal. pentru mai multe detalii facebook: Lucian Georgescu, sau la telefon 0726 006 468
catalin_2000 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 salut mai este valabil anuntul adresa mea de mail este catalin@europa-b.ro
Guest heavymetal Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Salut tuturor, Sunt un chitarist de ocazie, am primit un Strat cadou si m-am saturat sa cant cu el numai in intimitatea propriului apartament (mai aplauda vecinii din cand in cand..sau asta cred ca fac, de se aude in calorifer). De aceea, mi-am zis ca am putea sa ne adunam niste oameni faini, care canta de placere, si sa cantam ceva organizat. Eventual, bem o bere, discutam un film/ o carte/ o gagica si ce altceva o fi. Poate legam o prietenie si in cele din urma un band. Mentionez ca pot fi chitara ritm cu brio, nu garantez pentru mai mult. Cu programul, mai discutam noi, daca va fi cazul vreodata. In speranta ca acest anunt pare interesant cuiva, astept reply pe acest forum, nu pe alte canale, ca doar de asta s-a inventat RGC. Va salut. PS: Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu acest anunt, felicitari tuturor profesionistilor de pe acest forum verifica si tu la P.M. acolo
mnastase760 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Daca esti interesat sa canti . Trupa cover uri si piese proprii la inceput de drum . Cantam AC DC , STING, JOAN JETT etc .Momentan avem zece piese pe lista de repetat . Mihai 0722542773
Recommended Posts