www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Trupa In Bucuresti

Recommended Posts

Guest Udi Diana
Posted

Hello!

Ma numesc Diana ( Prietenii imi spun Udi), am 16 ani, cant la chitara de 2 ani si aprofundez inca lectii de chitara la Rockschool.

A trecut ceva timp de cand nu am mai cantat intr-o trupa si deja devine frustrant.Asadar , caut trupa din Bucuresti, in principiu as aborda subgenurile rock-ului cum ar fi : hard rock,heavy metal,alternativ,classic rock , dar la dorinta voastra abordez si alte stiluri fara problema.In principiu ma axez pe chitara ritmica,dar pot fii si lead guitar daca mi se cere.

Sunt o persoana care se tine de treaba si pot duce ceva pana la capat o data ce ma apuc.Sunt foarte impulsiva si ambitioasa si chiar imi doresc sa realizez ceva privind calitatile muzicale.Si na, tot a venit vara si avem muuult timp liber :)

Pt mai multe detalii, id-ul meu : lifeisgreenn .

Keep rockin'!

• 2 weeks later...
Guest Mihai Cristina
Posted

Buna . Eu am 13 ani si am voce si imi place rock-ul, nu cant la chitara , dar am nevoie de un chitarist sa ne lansam . . .

Da-mi add la krissy.rawr99

Guest Oprea Victor Alexandru
Posted (edited)

Buna Diana eu ma numesc Victor sunt chitarist tot de 2 ani si as dori sa infiintez o trupa axata pe aceleasi genuri muzicale pe care am vazut ca vrei sa le abordezi. Id-ul meu este jeffrey_victor09 daca te intereseaza sa imi spui cat mai repede. ;)Sunt Sigur ca ne vom intelege bine daca vom colabora.

Edited by Oprea Victor Alexandru