Guest dandan Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Vand pedala Digitech Grunge. Pedala functioneaza doar cu transformator(12V). Prezinta urme de uzura, insa in rest functioneaza perfect! Avand in vedere cele spuse, pretul este de 100 RON. http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/digitech/grunge/index.html (predare personala in Bucuresti)
andreyush01 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 e cam crapata ....kidding...poti scoate sunet anii 80 din ea ?
Guest dandan Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Asa-i modelul. Lasand gluma la o parte, s-a luat din material pe alocuri(dupa cum se vede in poza). Dar si pretul e de 100 si nu de 225, cum e in magazin. Cu potentiometrul "Grunge" spre minim, ai sunet bogat in medii (potrivit pentru 80's), pe cand in cealalta parte ai tonuri mai "moderne".
Guest dandan Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 nu vii in Iasi? Salut. Nu am drum pe acolo dar pot sa o trimit prin posta sau prin courier din Bucuresti. Ne auzim la un mesaj daca te intereseaza. Noroc
andreyush01 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Asa-i modelul. Lasand gluma la o parte, s-a luat din material pe alocuri(dupa cum se vede in poza). Dar si pretul e de 100 si nu de 225, cum e in magazin. Cu potentiometrul "Grunge" spre minim, ai sunet bogat in medii (potrivit pentru 80's), pe cand in cealalta parte ai tonuri mai "moderne". Ma refeream la thrash metal
Guest dandan Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ma refeream la thrash metal Eu nu am cantat asta pe ea, dar pedala are destul de mult gain si se descurca. In cel mai rau caz, mai adaugi putin gain din amp. Chiar am sa incerc zilele astea
Recommended Posts