Zoster Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Salut! Vreau sa im compun un kit de tobe acustice si as vrea sa le pot tine intr-un loc in care sa pot sa le si folosesc din cand in cand (nu neaparat seara, pot si in timpul zilei). Cerintele: - sa existe o toaleta in care sa nu iti fie scarba sa intri - preferabil sa nu fac prea mult din Unirii pana la destinatie - sa nu fie riscul sa raman fara componente Astept oferte, multumesc! Sunt deschis si la oferte care sa implice folosirea kit-ului de catre alta lume. Contact: YM/mail: zoster_andrei@yahoo.com FB: http://www.facebook.com/zoster.andrei reply aici PM aici Edited June 13, 2012 by Zoster
Zoster Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 am 2 optiuni dispnibile (cu plusuri si minusuri), dar as vrea sa mai prospectez. sunt dispus sa fac o intelegere prin care sa imi pun la bataie setul meu (ar fi tama superstar hyper-drive 2012, hardware tama, scaun, pedala axis longboard, in fine, tot in afara de cinele). as vrea sa fie cat mai aproape de unirii, incat sa fac cat mai putin pe drum. ms de interes!
Recommended Posts