www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zoster

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Zoster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am scris urgent, pt ca trebuie sa gasesc aceste trupe in urmatoarele cateva zile. Am atasat poze cu sala (omiteti toate boarfele alea care nu mai exista, sunt doar tobele mele), dupa cum ziceam, e la Arenele Romane la demisol, unde sunt si alte trupe, ca Les Elephants Bizzare. Conditiile sunt mult mai civilizate decat se gaseste in general (totul e renovat de curand, au inclusiv niste bai f ok) dar asta si costa, pretul inclusiv cu curent ajungand in jur de 450ron/trupa daca sunt 3 trupe in sala. Dimensiunea este de 20mp. Contact la 0720067379 sau pe facebook la Andrei Răducanu (Zoster) --> https://www.facebook.com/zoster.andrei O zi buna!
  2. in caz ca va razganditi legat de ideea de a veni cu un kit de tobe la voi in sala, ma puteti gasi la 0720067379 sau pe FB: https://www.facebook.com/zoster.andrei ps: as putea sa il restrang cand nu sunt la sala (scos cinelele, care sunt cu prindere rapida, mutat cazan/scaun/fus..)
  3. Salutare! Ma intereseaza sa gasesc o sala in Bucuresti cu urmatoarele specificatii: - dimensiune de minim 15mp, preferabil 20 - sa nu fie prea departe de centru - loc de inca un set de tobe - sa fie niste spatii cat de cat civilizate (lumina pe hol, un wc in care sa nu iti fie greata sa intri) Daca aveti vreo varianta, imi puteti scrie aici sau pe profilul de facebook: https://www.facebook.com/zoster.andrei (poate fi o trupa deja existanta in acea sala sau putem gasi noi o trupa cu care sa o impartim) Merci, o zi buna!
  4. Momentan suntem 3 (bas, tobe, chitara+voce), cautam si un chitarist lead. Avem vreo 12 piese deja conturate la care lucram, inca nu aveam inregistrari facute serios, insa pun niste link-uri cu niste inregistrari usor experimentale de la repetitii pt a va face o idee mai concreta legata de stil: https://drive.google.com/file/d/0BwjCQGmLVWmwLVFSVXZFS2hMSVk/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0BwjCQGmLVWmwZXRxTWF0V3JKQVk/view?usp=sharing Ma puteti contacta la 0720 067 379 sau pe Facebook: https://www.facebook.com/zoster.andrei
  5. Schimb snare Ludwig Black Magic de 6,5 pe ceva din aceasi gama calitativa insa din lemn (sunt deschis la diferite dimensiuni, tipuri de lemn etc, cat timp nu este un model entry-level) 2 thread-uri despre "premier"-ul cu pricina: http://www.pearldrummersforum.com/showthread.php?215930-Ludwig-BLACK-MAGIC-Snare http://www.pearldrummersforum.com/showthread.php?215546-Has-anyone-tried-the-new-Ludwig-Black-Magic pret si sample-uri pe thomann: http://www.thomann.de/ro/ludwig_lw6514_14x65_black_magic.htm Ca idee, e galagioasa, deci daca vreti ceva care sa "taie", e numai buna... (alternativ, o pot si vinde cu 1000 ron) Contact: Andrei Raducanu (Bucuresti) https://www.facebook.com/zoster.andrei?ref=tn_tnmn 0720 067 379 zoster_andrei@yahoo.com
  6. de curiozitate, preturile se refera la dimensiunea finala sau initiala?
  7. Salut! multumesc pentru oferte, insa s-a rezolvat. Poate este carev interesat insa de acest alt topic al meu http://forums.rgc.ro/topic/79972-cowbell-lp-grande-pe-oricare-altul/page__hl__cowbell__fromsearch__1 multumesc din nou
  8. Salut! Am primit un cowbell LP Grande insa mi se pare cam strident, asa ca as incerca alte variante. Acesta este si este f putin folosit: http://mcmusic.ro/percutie/traditionale/lp-grande-cowbell-9-12-lpa41070518.html Astept propuneri de schimb cu alte cowbell-uri. Eu sunt din Bucuresti, puteti folosi forumul sau da mesaj pe facebook: http://www.facebook.com/zoster.andrei?ref=tn_tnmn O zi buna!
  9. Salut! Sunt deschis la tot feluld e variante, deci propuneti. As prefera sa fie din Bucuresti vanzatorul, incat sa pot vedea starea si sa il pot auzi pe viu. o zi buna tuturor!
  10. Salut! trebuie sa stiu urgent daca site-ul asta ( http://go-live.ro/ ) este activ si daca are careva un nr de contact al cuiva implicat. (trebuie sa stiu daca sa astept raspunsul lor legat de o pedala de tobe sau sa profit de alta ocazie care expira intr-o ora) multumesc pt interes!
  11. @Les Paul 1960 , ai aflat ceva? @crichton ms de opinie!
  12. @ Les Paul 1960 Multam mult, astept cu interes! @ Cognek Multam de raspuns. Ai fost vreodata la Flaros? Din ce ai scris, mi se pare ca ai impresia ca ar fi vorba de un bloc de locuinte. legat de compozitia betonului, nu stiu sa fi fost verificata,d ar nici nu m-am interesat inca.
  13. Salut! Fiind atat de vasta comunitatea asta, m-am gandit sa intreb daca exista vreo parere cat de cat avizata asupra riscului seismic al cladirilor din complexul Flaros de la Timpuri Noi. Ms mult! (parerile de genul "daca e sa ti se intample, ti se intampla oricum" pot fi pastrate pt discutiile cu matusile)
  14. am 2 optiuni dispnibile (cu plusuri si minusuri), dar as vrea sa mai prospectez. sunt dispus sa fac o intelegere prin care sa imi pun la bataie setul meu (ar fi tama superstar hyper-drive 2012, hardware tama, scaun, pedala axis longboard, in fine, tot in afara de cinele). as vrea sa fie cat mai aproape de unirii, incat sa fac cat mai putin pe drum. ms de interes!
  15. Salut! Vreau sa im compun un kit de tobe acustice si as vrea sa le pot tine intr-un loc in care sa pot sa le si folosesc din cand in cand (nu neaparat seara, pot si in timpul zilei). Cerintele: - sa existe o toaleta in care sa nu iti fie scarba sa intri - preferabil sa nu fac prea mult din Unirii pana la destinatie - sa nu fie riscul sa raman fara componente Astept oferte, multumesc! Sunt deschis si la oferte care sa implice folosirea kit-ului de catre alta lume. Contact: YM/mail: zoster_andrei@yahoo.com FB: http://www.facebook.com/zoster.andrei reply aici PM aici
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.