LORD-C Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Asa aratam noi la Costinesti.... a fost un concert misto... sper sa mai fie
Guest Seraph Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 ma oftic ca nu v'am prins.. io abia la noapte plec la mare.. ramane pe alta data.
Guest seraphx Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 (edited) Ramane, ramane, te asteptam oricand Cand se mai aude de un concert nou ? , poate trec sa va vad ,ca tot am ajuns a 2a zi atunci dp concert , mai bagati un concert nou , mai cresc fanii , ca tot intrebau aia acolo pe la mare de voi , apropo cum a la timpuri noi ? Edited August 13, 2006 by seraphx
LORD-C Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 (edited) Mai, de indata ce apare un concert, anuntam... despre Timpuri Noi, nu stiu, am inteles ca a fost super tare, eu insa nu am putut ramane... deh, munca asta... Edited August 13, 2006 by LORD-C
Wyldechild Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Timpuri Noi a fost la inaltime ca mai mereu....Andrei Barbulescu la tobe si cu nelipsitul lui companion , catelusa NIKITA,( de 8 ani sta langa scaunul de tobe in timpul fiecarui concert) a rupt omul tobele din toate punctele de vedere... Dan Iliescu , ce sa mai spun, se poate vorbi clar de stilul de chitara Dan Iliescu, exceptional, Artanu.....ce sa mai spun . Un concert pe cinste! Si in legatura cu R.U.S.T sper sa avem parte numai de fani cum a fost in aceea seara. Super show, ne-am simtit f bine...HEAVY METAL FRATILOR!!!! Pana la sfarsit
Guest redman074 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Asa aratam noi la Costinesti.... a fost un concert misto... sper sa mai fie Prea belea concertu' fratzilor, nu numai k am fost acolo.... eram in primu rand sa nu ratez nimik (ma ginitzi shi p mine prin poze alaturi d ceilaltzi defectzi din gashca mea). Felicitarile / respectele mele ptr baietzii d la R.U.S.T., trupa p care a ashteptat-o romania d ceva timp a ajunz in sfarshit (parerea mea), tzinetzi-o tot asha. BAFTA!
Wyldechild Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 La primu concert ai o bere de la mine . Asta este inceputul si sper sa avem parte numai de pareri din acestea. Inseamna mult.....
Guest Adriani Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asa aratam noi la Costinesti.... a fost un concert misto... sper sa mai fie Felicitari, stiam ca nu ma veti dezamagi. Keep On Rockin ! Adriani
LORD-C Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 ... cum am fi putut face asa ceva? ... si, da! we'll KEEP ON ROCKIN'!!!!
Recommended Posts