www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor, si salutam si "concurenta" cu multe scule profi si probabil si oameni capabili...Iata ca vin cu o alternativa, zic eu interesanta....cu un mini-studio mobil cu care ma pot deplasa la sala de repetitii a trupei respective. Vin, montez, cablez, trag, mixez si fac si master (asa cum ma pricep) la preturi decente.

Atasate sunt 2 piese si specificatiile tehnice sunt...

Rec @ 48.000 Hz / 24 bit

Set microfoane de toba (Samson) pe fiecare element al tobei

Vocea este trasa cu Shure SM 58

Chitarile sunt preluate cu SM 57

Placa de sunet M-Audio Fastrack ultra 8 R

Mixat in Monitoare KRK Rockit 6

Pretul este de 100E per piesa , nu conteaza timpul , nu lucrez la ora.

Va rog sa ascultati, si decidetzi singuri daca raportul de calitate-pret este ok cu ceea ce aveti ca si perspectiva.

Multam fain....

Tel contact: 0724.119.092

Prea Tarziu - White Shirt (Master 2012).mp3

Prea Tarziu - Last Beer (master 2012).mp3

• 2 weeks later...
Posted (edited)

salutare Ovi.... :drum:

Mi-ar fi placut sa pot trage totul dintr-o bucata....dar din pacate n-am avut atat de multe input-uri la dispozitie iar placa M-Audio Ultra 8R nu dispune de ADAT IN...n-au catadicstit sa-i puna si asa ceva..deci in concluzie am tras toba iar apoi toate instrumentele ....la final vocea.

Procedura a fost una clasica ca in orice sesiune de inregistrari. Doar ca am folosit niste echipamente IEFTINE ca un experiment pentru a demonstra ca atunci cand NU dispui de bani sau de echipament puternic se poate face totusi treaba decenta :)

Alte intrebari costa 2 lei minutul de raspuns...hehehe, glumesc, evident...toate cele bune si rock pt toata lumea :rock:

Edited by Michell
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Concurs la STUDIO !!!

Pentru ca sustinem fenomenul underground oferim noi, studio-ul o inregistrare profy ....Facem un concurs cinstit (mai ales ca noua nu ne iese nimic), si primele 3 trupe primesc o inregistrare gratis.TOT ce trebuie sa faceti este sa trimite-ti o inregistrare video (cu camera/tel mobil) cu trupa voastra pe adresa de mail: radu.florea1979@yahoo.com

Atentie!!!! Piesele care castiga sunt cele care apar din filmarile video. Daca trupa X castiga concursul in urma video-ului in care canta piesa Y...piesa Y va fi trasa in studio.

Fisierul video trebuie sa incapa pe mail (25 mega) cat duce yahoo. Nu se accepta transfer.ro

Mai multe datalii pe mail.

Edited by Michell
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest heavymetal
Posted

Iata ca nu e Craciunul si nici mie nu-mi vine sa fac pe mos Cracanel dar pt ca pot...fac urmatoarea oferta...

La primele 2 piese trase, 2 gratis pentru fiecare trupa noua cu care lucrez... :)

Astept si sunt gata de lucru :rock:

Salut! Mai e valabila oferta asta? :D